Novosti

Spark.me konferencija zadovoljila je apetite i najvećih kritičara


Svako ko je barem jednom bio na Spark.me konferenciji, maj planira u skladu sa njom.

Iz svih krajeva svijeta, više od 700 sparkovaca se i ove godine okupilo, kako bi od istaknutih svjetskih mislilaca, preduzetnika, autora i zvijezda društvenih mreža, saznalo sve o aktuelnim svjetskim trendovima u oblastima tehnologije, medija, marketinga, kreiranju brenda, ali i važnosti mentalnog zdravlja i ravnoteže između poslovnog i privatnog života.

Ove godine Spark.me prvi put je održan u Porto Montenegru, srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na Jadranskom primorju.

Otvarajući konferenciju, Nataša Đukanović, direktorica marketinga kompanije doMEn, koja je i glavni organizator Spark.me konferencije, je istaknula da su ranijih godina mnogo govorili o tome da progres zahtijeva stalno preispitivanje i unapređivanje sopstvenog rada. Zbog toga je konferencija ove godine zablistala u novom ruhu i na novoj lokaciji.

Dva dana konferencije bila su spektakularna – obilježili su ih vrhunskih govornici i takmičenje u startupovima, a sjajan i inspirativan prvi dan završen je koktelom u okviru Porto Montenegro Yachting Cluba.

Dodajmo i to da su Poslovne novine i ove godine bili medijski partner konferencije.