Novosti

SENSATION Bridge – najbolje mjesto za zabavu tokom festivalskih noći


Koncerti, svirke i DJ nastupi koji će se tokom Sarajevo Film Festivala održavati na Eiffelovom mostu garancija su da će upravo ovo mjesto pod nazivom SENSATION Bridge biti centar najbolje zabave koja će trajati do ranih jutarnjih sati.

Odličnim programom, prilagođenim svačijem ukusu, SENSATION Bridge i ove godine razbija monotoniju uobičajenih izlazaka i donosi najbolju zabavu na Eiffelovom mostu za vrijeme trajanja Sarajevo Film Festivala u periodu od 16.8. do 23.8.

Dobra muzika, lagani povjetarac, odličan ambijent uz eksploziju neodoljivih SENSATION okusa učinit će ovo ljeto puno ugodnijim.

Svaki dan od 16 do 19 sati posjetitelji mogu uživati u happy houru, dok su večernji termini rezervirani za žive nastupe.

Ovaj vrhunski provod, koji će se zasigurno dugo pamtiti, počinje u petak kada će biti priređena SENSATION! Night uz nastup Bombaj Štampe.

Nakon toga, nastupi će se odvijati prema sljedećem rasporedu:
17.8. – Makao band – Authority Partners night
18.8. – Gramophonedzie #3 Live
19.8. – Sax ‘n’ Groove – Staropramen night
20.8. – Letu Štuke, Predgrupa- Jindas
21.8. – After Affair
22.8. – TBF
23.8. – Perpetuum mobile – For The Hunters night

Do ponoći ulaz na SENSATION! Bridge je besplatan, a nakon ponoći se plaća 5 KM, osim za posjetitelje s pozivnicom.

SENSATION promoterke će tokom festivalskih dana biti na različitim lokacijama, te će prolaznike obradovati SENSATION osvježenjem i pozivnicama za ove evente.