Novosti

Izvučeni dobitnici prvog kola nagradne igre “Iz Hoše dajemo za 40 godina zajedno”


Prošle sedmice u Hoše marketu «Markale» u Sarajevu održano je javno izvlačenje dobitnika prvog kola nagradne igre “Iz Hoše dajemo za 40 godina zajedno”.

Ova velika nagradna igra organizirana je povodom jubileja 40 godina uspješnog postojanja i rada najstarijeg bosanskohercegovačkog tržnog lanca.

Nagradna igra počela je 1. juna i traje do 31. decembra ove godine, tokom koje će biti podijeljene ukupno 282 nagrade, kao što su televiziori, laptopi, vikend putovanja, raznovrsni kućni aparati- pegle, štapni mikseri i tosteri, vaučeri za kupovinu u Hoše trgovinama u vrijednosti od 100 KM i 50 KM, Bony paket proizvodi, zatim kuhinjski cekeri i kecelje, te brendirane majice.

Glavne nagrade su dva automobila Fiat Panda.

Javno izvlačenje drugog kola biće upriličeno 4. novembra 2019., a trećeg i ujedno završnog kola 3. januara 2020. godine.

“Imena dobitnika nakon izvlačenja nagrada prvog kola objavljena su na našoj Facebook stranici – Hoše komerc, kao i na Hoše mobilnoj aplikaciji u rubrici «Nagradne igre». Svim našim vjernim kupcima još jednom hvala na učešću. Sretnim dobitnicima čestitamo, a svim ostalim želimo više sreće u nastavku nagradne igre. Sve što je potrebno je da dođu u jedan od marketa Hoše komerca, obave svoju svakodnevnu kupovinu, zatim ubace račun od preko 50 KM u brendirane kutije sa vlastitim podacima”, riječi su Amele Frlj, zamjenice direktora maloprodaje u Hošekomercd.o.o.

Hoše komerc je sarajevski i bosasnkohercegovački brend, a ove godine obilježava jubilej četiri decenije uspješnog poslovanja i to sa porukom «40 godina zajedno».

Prva Hoše trgovina otvorena je 1979. godine kao dio porodičnog biznisa, deset godina kasnije 1989. osnovana je firma Hoše komerc d.o.o. u Sarajevu.

Danas Hoše komerc d.o.o posluje u dva segmenta – trgovina na veliko i malo, i proizvodni segment.

Kompanija zapošljava 231 radnika, od čega je veći dio zaposlen u maloprodajnoj mreži.

Hoše komerc posjeduje lanac od 9 prodavnica, i sve su na području Kantona Sarajevo.