Lifestyle

Popularna serija “Breaking Bad” mogla bi dobiti još jedan nastavak


Breaking Bad je takva serija, da bi se i tvorci Igre prijestolja posramili. Ona je, po mišljenju i kritičara i publike, jedna od najboljih dramskih serija u historiji televizije. U prilog tome govori i uspjeh takozvanih spin-offa, odnosno, sadržaja temeljenih na likovima i događajima iz Breaking Bada, kao što su “Better Call Saul” i “El Camino: A Breaking Bad Movie”.

Postoji vjerovatnost da ćemo u budućnosti gledati potpuno novi serijal Breaking Bada, s Heisenbergovim sinom u glavnoj ulozi. Kao što je vjernim ljubiteljima serije poznato, Waltera Juniora, sina glavnog lika, igrao je 27-godišnji RJ Mitte. Glumac je nedavno izjavio da je spreman za vlastitu seriju, gdje će njegov lik nastaviti očevo naslijeđe i sam postati gangster.

“On je sin svog oca, što se vidi po njegovim odlukama i sustavu vrijednosti u cilju zaštite svoje porodice. Volio bih vidjeti svog lika, Walta Jr., u ulozi gangstera”, kaže Mitte.

Mitte je svoju ideju o novoj seriji već predstavio Vinceu Gilliganu, tvorcu Breaking Bada, a ako dobije zeleno svjetlo za snimanje serije, uspjeh je gotovo zagarantovan.