Euro Roal formirao Steel centar za usluge sječenja i obrade obojenih metala

Euro Roal formirao Steel centar za usluge sječenja i obrade obojenih metala

Euro Roal d.o.o. u svojim pogonima u Doboj Jugu formirao je vlastiti Steel Centar za usluge sječenja i obrade obojenih metala od  inoxa, aluminija, bakra, bronze i mesinga.

 “Sa našim novim Steel Centrom postajemo puno brži i efikasniji prema kupcima koji rade CNC obradu metala, odnosno kupcima koji rade industrijski program obojenih metala. Proširili smo asortimana u dijelu inox i aluminijskih šipki. U našem lageru dostupne su šipke od inoxa promjera fi3mm do fi 250mm, od aluminija promjera fi10mm do promjera fi 200mm u raznim kvalitetama zavisno od potebe tržišta. Također, proširili smo asortiman na aluminijske pločevine u kvalitetima aluminija (7075,5083,2017,6082) debljine od 8mm do 90mm. Vršimo i usluge brušenja inox flahova, kvadratnih i pravougaonih cijevi. Istovremeno sve ovo donosi i nova radna mjesta”, pojasnio je Admir Đedović direktor kompanije Euro Roal.

Kompanija trenutno posjeduje 3 vrste mašina za usluge obrade i sječenja obojenih metala.

  • CNC automatska pila za rezanje šipkastih materijala do promjera fi350
  • NC mašina za rezanje aluminijske pločevine sa mogućnosti rezanja alu – lima debljine do 70 mm, dimezije ploca 1520×3020 mm
  • Usluga brušenja Inox  flaha, kvadratnih i pravougaonih cijevi sa maksimalnim kalibrom brušenja 100×100 mm, a pravougaonih 100×200 mm.

Ova članica Hifa Grupacije je lider na tržištu i jedan od najvećih distributera aluminijskih konstrukcijsko – građevinskih profila u Bosni i Hercegovini. Svoje poslovanje Euro Roal  je diverzificirao u dva pravca. Prvi prvac obuhvata prodaju industrijskog asortimana, u šta spadaju “Odjel Inox, Aluminijska industrija, sa bakrom, bronzom i mesingom“. Drugi pravac je prodaja konstrukcijsko – građevinskog asortimana u koji se ubrajaju “Odjel Aluminij konstrukcije“,  „Odjel PVC LB.Profili, Okovi, Polikarbonati, Plexiglas Forex i WPC Deckinga“, kao i “Odjel dijelova za sekciona garažna vrata”.

Najnoviji tekstovi

Pin It on Pinterest

Share This

Share!

Podjeli ovaj sadržaj sa prijateljima.