Novosti

Master Time postaje prepoznatljivo ime na tržištu luksuznih brendova Swis made satova u BiH i regiji


Master Time kompanija koja se bavi distribucijom luksuznih i modnih satova, nakita i aksesoara u BiH i regiji osnovana je 2015. godine sa sjedištem u Konjicu. Kroz svoje poslovanje kompanija je stekla povjerenje vodećih svjetskih proizvođača satova i nakita te je u vrlo kratkom vremenu izgradila imidž pouzdanog partnera na tržištu luksuznih brendova (https://mastertime.ba/).

U portfoliju se posebno ističe uspješna saradnja s partnerskom kompanijom Timestar GmbH koja spada u red renomiranih urarskih kompanija u Švicarskoj, a koja je specijalizirana za proizvodnju, montažu, distribuciju, maloprodaju i veleprodaju satova najvećih svjetskih proizvođača širom svijeta i Swiss made mehanizama svih kalibara. Mreža kupaca u BiH i regiji koji vjeruju u kvalitet i pažljivo odabrane kolekcije satova stalno se širi, a prema riječima vlasnika i direktora Master Time-a, Šefika Žike za sve je zaslužna velika motivacija i zalaganje.

“Nakon završenog magisterija menadžmenta krenuo sam u istraživanje tržišta i prezentirao planove razvoja, sada partnerskim kompanijama u Švicarskoj od kojih sam dobio podršku za realizaciju zacrtanog. Bazirao sam se isključivo na luksuzne brendove švicarskih proizvođača prepoznatljive kvalitete. Master Time danas u ponudi ima najbolje i najkvalitetnije internacionalne brendove koji mogu zadovoljiti potrebe i ukuse različitih profila kupaca”, kaže Šefik Žiko.

Satovi iz Master Time asortimana dolaze s dvogodišnjom internacionalnom i domaćom garancijom, a pored distribucije Master Time je ekskluzivni servisni centar svih satova iz portfolija u Bosni i Hercegovini. Servisiranje se vrši isključivo ugradnjom originalnih dijelova, a klijentima je na usluzi i generalni servis mehaničkih i kvarcnih satova svih brendova, kao i popravka ronilačkih satova s testom vodotpornosti.

Kada je riječ o daljem razvoju poslovanja, u Master Time-u se drže poslovne filozofije da se kvalitet mjeri djelima a ne riječima.

Pažljivo razmatramo i ulažemo tako da velki projekti uskoro slijede. Pratimo ritam tržišta i nastojimo se pozicionirati kao lideri u distribuciji luksuznih proizvoda široke potrošnje u Bosni i Hercegovini, paralelno razvijajući poslovanje u regiji”, istakao je Šefik Žiko.

Poslovne novine