Industrija

Hifa Petrol otvorila 44. benzinsku pumpu u Livnu


Hifa Petrol, najuspješnija i najbrže rastuća naftna kompanija u BiH, danas je otvorila svoju 44. benzinsku pumpu u Livnu i tako nastavila širenje svoje maloprodajne mreže. Otvorenjem ovog objekta, obezbijeđeno je 6 novih radnih mjesta. Novootvorena benzinska pumpa nakon preuzimanja od prethodnog vlasnika renovirana je po najmodernijim tehnološkim, bezbjednosnim i ekološkim standardima, a nalazi se na adresi Drinova međa bb.

U sastavu modernog maloprodajnog objekta Hifa Petrola, nalazi se brendirana trgovina “HP SHOP” u kojoj nude širok asortiman robe kao i vlastitu liniju motornih ulja HG Line i mirisa HP Fresh.

U svojoj ponudi Hifa Petrol korisnicima nudi visokokvalitetna HPLUS EURO 6 premium goriva obogaćena aditivima najnovije generacije koja svakom vozilu donose vrhunske performanse, smanjenu potrošnju i do 4%, veću snagu i smanjenu emisiju štetnih gasova. Također, u ponudi je i novo HPLUS BMB 100 Racing gorivo, visokooktansko gorivo maksimalnih performansi i snage, a potrošačima će biti na raspolaganju i LPG, tečni naftni gas.

Kompanija Hifa Petrol kontinuirano nudi usluge visokog kvaliteta i pruža najbolje pogodnosti svojim vjernim kupcima. Hifa Petrol je u prošloj godini lansirala Premium Card, karticu pogodnosti koja već ima preko 120.000 korisnika. Vlasnici Premium kartice svakog dana imaju 3% povrata na proizvode iz HP shopa, a na proizvode iz akcijskog kataloga i više, te posebne pogodnosti koje samo za njih Hifa Petrol priprema u saradnji sa svojim partnerima. U dane vikenda kupovinom HPLUS EURO 6 premium goriva kupci ostvaruju povrat novca po utvrđenoj skali i do 0,09 KM/L. Premium Card s razlogom nosi slogan Vraća novac i osmijeh na lice a to potvrđuje i broj zadovoljnih korisnika koji je svaki dan sve veći.

Uzimajući u obzir trenutnu situaciju, izuzetno smo ponosni na činjenicu da smo ostali dosljedni našem obećanju o nastavku razvoja i ulaganja u nove projekte i otvorenje ovog objekta je samo dokaz da nas na tom putu ništa ne može pokolebati. Nastavljamo i dalje sa investicijama u našoj državi jer Hifa Petrol je od svog osnivanja opredijeljena da svu dobit investira u Bosni i Hercegovini “, istakao je u svom obraćanju Muhamed Vrabac, generalni direktor kompanije.

Osim goriva premium kvalitete, prijatnog ambijenta i bogatog asortimana proizvoda, kupci mogu uživati i u vrhunskoj kafi za ponijeti, koja je dostupna na svim Hifa Petrol benzinskim pumpama. Na ovoj benzinska pumpi kupci će uskoro moći koristiti usluge mjenjačnice kao i autopraonice.

Uzimajući u obzir kvalitet proizvoda i usluga, te stalnu brigu o kupcima, ugodnost kupovine, nagradne igre sa izuzetno visokim nagradnim fondom, Hifa Petrol sasvim opravdava svoj slogan Najbolji prijatelj na putu.

Hifa Petrol kao društveno odgovorna kompanija dala je svoj doprinos lokalnoj zajednici uručivši donaciju županijskoj bolnici „ Dr. Fra Mihovil Sučić“ u Livnu.

Po dugogodišnjoj tradiciji Hifa Petrola, povodom otvaranja benzinske pumpe prvih 250 kupaca nagrađeno je gratis HPLUS EURO 6 premium gorivom u vrijednosti od 20 KM, a ostali prigodnim poklonima. Radno vrijeme novootvorene benzinske pumpe je 05-24h.