Novosti

Samsug Electronics predstavlja nove proizvode na virtuelnom događaju Bespoke Home 2021


Virtuelni događaj Bespoke Home 2021, na kojem će kompanija Samsung Electronics predstaviti najnovije inovacije za pametne domove sa fleksibilnim i inovativnim mogućnostima, održaće se 11. maja u 16 sati.

Među uređajima koji će biti predstavljeni, Samsung je najavio najnoviju Bespoke seriju kućnih aparata i usluga, kao i ekspanziju poznatih Bespoke frižidera na tržište različitih regija, uključujući Sjevernu Ameriku i Evropu.

Veoma smo uzbuđeni što ćemo korisnicima pokazati moderan dizajn, fleksibilne mogućnosti i pametne opcije za povezivanje unutar naše vizije Bespoke pametnog doma. Na događaju ćemo predstaviti postojeće kućne aparate sa proširenim mogućnostima, kao i potpuno nove proizvode i usluge“, izjavio je JaeSung Lee, predsjednik i direktor odjeljenja za kućne aparate u kompaniji Samsung Electronics.

Samsung je veliki fokus na ovom događaju stavio i na stvaranje tehnologija koje omogućavaju veću održivost. Kroz smanjenje otpada i energetske potrošnje, Samsung je istrajan u pružanju dugotrajnijih, energetski-efikasnih proizvoda koji zajedno sa korisnicima smanjuju globalno zagađenje.