Novosti

Plaćanjem Visa karticama NLB Banke Sarajevo možete ostvariti popuste i pogodnosti


Plaćanjem Visa karticama NLB Banke Sarajevo, možete ostvariti pogodnosti kod odabranih trgovaca na web shop-ovima i u prodavnicama. Uštedjet ćete određeni iznos novca za planirani odmor ili avanturu, ili jednostavno uživati u osjećaju ostvarenih pogodnosti.

Kada ovog ljeta Visa karticom platite, popuste i pogodnosti ostvarujete:

u Belamionix trgovinama i na benzinskim pumpama – vikendom 10%;

u Penny trgovinama: 15% popusta na kupovinu svakog dana na www.pennyshop.ba, a vikendom u Penny marketima uz račun dobijate vrijedan poklon;

u Genelec trgovinama: 15% svaki dan na web shop-u www.genelec.ba, a 10% popusta na vikend kupovinu u Genelec radnjama

Bilo da izaberete plaćanje u prodavnicama ili online, možete lako i bezbjedno plaćati na POS terminalima ili putem interneta. NLB kartice posjeduju visoki nivo zaštite, a u domenu online plaćanja mogućnost zloupotrebe platnih kartica se svela na minimum. Sve NLB platne kartice imaju servis ‘3D secure’ koji osigurava visok nivo bezbjednosti pri internet plaćanjima. Zbog toga nikad nije bilo lakše i bezbjednije da se u komforu svoga doma opustite i kupujete online, ostvarujući dodatne pogodnosti i popuste u samo par koraka.

Navedene pogodnosti za plaćanja NLB Visa karticama je moguće ostvariti kod odabranih trgovaca isključivo sa Visa karticama NLB Banke d.d., Sarajevo, uključujući: Classic Debit, Electron, Classic, Debit Gold i Credit Gold kartice u periodu od 01.07. do 31.08.2021. godine.

Za više informacija posjetite web stranicu www.nlb-fbih.ba, informišite se ili aplicirajte za jednu od Visa kartica i uživajte u super ljetnim popustima koje vam je pripremila NLB Banka.