Novosti

NLB Banka projektom NLB #OkvirPomoći 2021 podržava 22 mala privrednika


NLB Banka a.d. Banja Luka je ove godine odlučila da projektom #OkvirPomoći 2021 podrži 22 mala privrednika kako bi dala dodatni doprinos razvoju lokalne privrede i preduzetništva u Republici Srpskoj. U ovoj godini, Banka je zaprimila prijave i od privrednike koji nisu bili njeni klijenti, što je pokazatelj da je ovaj projekat prepoznat kao pozitivan i potreban privrednicima kako bi se oporavili od posljedica nastalih usljed pandemije koronavirusa.

Projekat se realizuje uz pomoć partnera, kompanije Visa i medijskih partnera, koji su bezrezervno pružili svoje resurse kako bi mali privrednici mogli da se oglašavaju na medijskim kanalima i stvorili nove poslovne prilike za vlastiti razvoj i privukli nove klijente. Banka će svoju podršku pružiti kroz pripreme oglasa za klijente i zakup prostora ne samo u medijima koji su partneri u projektu, već i na svojim kanalima komunikacije koji uključuju profile na društvenim mrežama.

Nakon zatvaranja poziva za prijave, NLB Banka je izvršila izbor i rangiranje prijava, te intenzivno radila na dogovaranju načina oglašavanja sa svakim od pojedinih privrednika. NLB Banka i partneri su podržali privrednike iz različitih djelatnosti, kao što su proizvođači domaćih prirodnih proizvoda, zanatske radnje, pružaoci stomatoloških usluga, turističke organizacije i destinacije, edukativni centri, nacionalni park, moda i drugi.

Privrednici koji su odabrani su u mogućnosti koristiti sljedeće benefite u okviru kampanje #OkvirPomoći 2021:

prostor za oglašavanje na televiziji RTRS, ATV i BN, radiju NES, BIG, Bobar i UNO, na LED displejima širom Republike Srpske, te na Youtube kanalu za deset privrednika. Svi prijavljeni privrednici će biti biti obuhvaćeni digitalnom kampanjom na portalima (uključujući nlb-rs.ba), kao i kroz plaćene oglase na društvenim mrežama Facebook, Instagram i LinkedIn.

pripremljene oglase privrednici mogu koristiti i na svojim kanalima komunikacije, medijima i društvenim mrežama

besplatna instalacija jednog POS terminala (za one klijente koji nisu potpisali Ugovor o plaćanju robe i usluga platnim karticama);

12 mjeseci bez mjesečne naknade za jedan standardni POS terminal;

12 mjeseci bez mjesečne naknade za NLB mKlikpro mobilno bankarstvo za pravna lica;

NLB Visa Business kartica bez mjesečne članarine za prvu godinu.

Sve aktuelnosti u vezi sa projektom #OkvirPomoći 2021 možete pratiti na našoj web stranici i na profilima Banke na društvenim mrežama – LinkedIn, Facebook i Instagram.

Podržavajući lokalnu privredu možemo učiniti mnogo za društvo u cjelini, jer #ZajednoSmoJači.