Novosti

Firme Herc invest i Herc Gradnja stekle povjerenje i interesovanje širom regiona


Firme Herc invest i Herc Gradnja poznata su imena u Hercegovini kada je riječ o gradnji stambeno-poslovnih i ostalih objekata, kako u RS tako i u regionu.

Objekti, koji su tokom svoje istorije poslovanja izgradili, su naišli na interesovanje kupaca i u Trebinju, a i onih širom svijeta.

Herc invest, čija je osnovna djelatnost investiranje u stambenu gradnju, kao i promet nekretnina, osnovana je 2008. godine.

Firma vrši odabir i kupovinu građevinskog zemljišta, projektovanje objekata, planiranje i organizacija građenja do izvođenja radova po sistemu “ključ u ruke” sa osnovnim motivom da zadovolje želje kupaca u roku i kvalitetu izrade.

Iz ove firme kažu da su otvoreni i za kupovinu interesantnih lokacija za izgradnju stambenih objekata.

Svakako da je gradnja stanova ono što najviše privlači pažnju i lokalnog stanovništva, a i onih koji planiraju da jedan dio godine provedu u Trebinju. S tim u vezi, Herc invest ima ponudu koja je sadržajna i može zadovoljiti potrebe svih kupaca.

Do sada je Herc invest investirao u stambeno-poslovne objekte Obala, Svetosavska 3, Svetosavska 22, Dom sunca, Tini, S35 Stadion.

Njihov najpoznatiji projekat koji je u toku je SPK Centar u samom centru grada na Trebišnjici, a nedavno je završen i SK Tini.