Lifestyle

Predstavljamo Megapolis Luxury Suites u srcu Sarajeva


Sarajevo je grad koji oduševljava svojom ljepotom i bogatom historijom, a Megapolis Luxury Suites svojom elegancijom i vrhunskom uslugom upotpunjuju doživljaj ovog nevjerovatnog grada. Smješteni u samom srcu Sarajeva, ovi luksuzni apartmani sa jednom i dvije spavaće sobe, pružaju nezaboravan boravak u gradu koji nikada ne spava.

Uz visoke plafone od 3.5 metara, osjećaj prostranosti i otvorenosti se ne može izbjeći, a luksuzni dizajn enterijera pruža ambijent vrhunskog odmora. Svaki od 10 apartmana je u potpunosti opremljen i pruža osjećaj kao da ste kod kuće.


Austro-Ugarska arhitektura koja karakterizira ovaj kompleks je pažljivo obnovljena kako bi se očuvao duh prošlosti i bogatstva naslijeđa. Sa dugom historijom koja seže sve do 1892. godine, ovi apartmani odišu istorijskim šarmom, dok u isto vrijeme nude savremenu udobnost.

Megapolis Luxury Suites su idealno mjesto za poslovne ljude koji traže luksuzan smještaj za vrijeme posjete Sarajevu, kao i za turiste koji žele doživjeti autentičnost grada. U blizini apartmana se nalaze brojne atrakcije, uključujući Bascarsiju, Sebilj i Gazi Husrev-begovu džamiju.

Uživajte u bezvremenskoj eleganciji i vrhunskoj usluzi koju nudi Megapolis Luxury Suites, vaša oaza u srcu Sarajeva. Rezervišite svoj boravak i prepustite se užitku koji ovaj kompleks pruža.