dm beauty event „Art of Beauty“: Predstavljeni novi trendovi i proizvodi za njegu

dm beauty event „Art of Beauty“: Predstavljeni novi trendovi i proizvodi za njegu

Kako pravilno brinuti o zdravlju i ljepoti kože i kose pitanja su na koja konstantno tražimo odgovor. Smjena godišnjih doba dobra je prilika da promijenimo svoje beauty rutine, a kako bismo išli u korak s trendovima te upoznali proizvode koji nam donose novo iskustvo njege i šminkanja, dm je u petak, 30.09.2022. u prostorijama My Face-a u Sarajevu, upriličio ekskluzivni beauty event „Art of Beauty“.

 

Kupovinom limitiranog broja ulaznica u dm prodavnicama mogle su prisustvovati sve zainteresovane dame, a među zvanicama su bile poznate influenserice, novinarke i javne ličnosti koje su imale priliku poslušati dvije panel diskusije i saznati sve o ljepoti na jednom mjestu. Razgovaralo se kako pravilno njegovati lice, kosu i tijelo te koje proizvode odabrati za najbolje efekte. Predstavljeni su novi proizvodi iz dm-ove beauty ponude, a prisutne su na licu mjesta mogle dobiti i korisne savjete stručnjakinja o primjeni aktivnih sastojaka u njezi kože, kao što su kiseline, vitamini i retinol, njezi tijela i kose te kako se našminkati.

Osim sjajnih panela, održane su i dvije radionice. Na jednoj učesnice su imale priliku naučiti da same naprave piling za tijelo te kako i kada da ga pravilno koriste. Nezaboravno iskustvo nose i one koje su sudjelovale na art radionici, gdje su slikajući motiv ruže, jedan od vodećih elemenata murala kojeg je dm nedavno poklonio građanima Sarajeva, pronašle inspiraciju za art stvaralaštvo.

A inspiraciju za organizaciju ovakvog događaja u dm-u pronašli su upravo u svojim kupcima kojima žele ponuditi kvalitetne proizvode po UVIJEKPOVOLJNO cijenama. Kao vodeća drogerija na evropskom tržištu, osluškujući potrebe svojih kupaca, dm u ponudu uvodi najnovije i najtraženije proizvode iz svih asortimana, a posebno iz drogerijskih kategorija kao što su make up, njega lica, kose i tijela. „Upravo vođeni željom naših kupaca organizovali smo i „Art of Beauty“, ekskluzivni beauty event na kojem su prisutne dame, uživajući u druženju i lijepoj atmosferi, mogle razmijeniti iskustva i potražiti savjete od dm-ovih savjetnica za ljepotu te predstavnika brendova dostupnih u dm prodavnicama“, izjavila je Admira Isaković, članica poslovodstva dmBiH i podsjetila kako su te večeri svim učesnicama, brojna stručna lica bila na raspolaganju za sva pitanja o make up-u, njezi lica, tijela i kose.

Brojni partneri dm-a sa svojim brendovima poput Afrodita Cosmetics, Aura, Benn & Anna, Bourjois Paris, Eveline Cosmetics, it’s skin, La Croa, L’Oreal Paris, Max Factor, Maybelline New York, Nivea, Subrina i mnogi drugi na svojim štandovima su prezentovali proizvode, predstavili novitete, davali savjete te svima poklonili vrijedne proizvode.

Najnoviji tekstovi

Pin It on Pinterest

Share This

Share!

Podjeli ovaj sadržaj sa prijateljima.