Novosti

Poziv na Info sesiju projekta “Diaspora Invest”


Privredna/Gospodarska komora Federacije BiH obavještava sve zainteresirane da je od danas otvoren novi poziv za aplikacije za bespovratna sredstva u okviru USAID projekta “Diaspora Invest”.

Poziv je otvoren za kompanije (d.o.o., d.d.) koje nisu starije od 3 godine (od dana poziva) te koje imaju poslovnu vezu sa članovima dijaspore (kroz suvlasništvo u kompaniji ili druge oblike dokazive poslovne saradnje).

Članovima dijaspore sa smatraju lica koja stalno borave izvan zemlje ili su se vratila u BiH u posljednjih 5 godina (uz dokaz da su najmanje 3 godine proveli u inostranstvu).

Pozivamo Vas da prisustvujete prvoj Info-sesiji  koja će se održati u Privrednoj/Gospodarskoj komori Federacije BiH, na adresi Branislava Đurđeva br. 10,  u ponedjeljak, 6.3.2023. sa početkom u 11h.

Više detalja o pozivu ćete moći dobiti na info-sesijama koje realiziramo u saradnji sa Projektom, a grant-aplikaciji možete pristupiti na www.grant.diasporainvest.ba  (otvaranje poziva: 16:00h, 27.2.2023.).

Molimo da Vaše prisustvo potvrdite najkasnije do petka, 3.3.2023. godine na e-mail adresu [email protected] ili na broj +387 33 566 313.