Novosti

Ryanair povećava broj letova iz Banjaluke


Ryanair povećava broj letova na liniji Banjaluka-Beč od 21. decembra do 4. januara i to sa dva leta sedmično, koliko je zimi, na tri leta sedmično.

Ryanair je ovu liniju imao tri puta sedmično do 25. maja nakon čega ju je smanjio na samo dva. Aviokompanija će ovu liniju uvesti na četiri puta sedmično u prvoj sedmici novembra nakon čega je smanjuje na dva leta, javlja Una.

Ryanair takođe ima liniju Banjaluka-Memingen sedam puta sedmično, ali do 5. novembra će je produžiti na pet puta sedmično, nakon čega je smanjuje na dva leta. Liniju povećava na tri leta sedmično od 20. decembra i tako će biti do 3. januara, javlja Zamaero.

I linija Banjaluka-Nuernberg će biti povećana sa dva na tri leta sedmično od 19. decembra do 2. januara. Kompanija će na liniji Banjaluka-Stokholm ARN imati let u utorak 19. decembra, umjesto 24. decembra (nedjelja), te u utorak 2. decembra umjesto novogodišnjeg 31. decembra.

To znači da će Ryanair imati tri leta više tokom novogodišnjih praznika iz Banjaluke. Ryanair leti sedam linija za Banja Luku.