Novosti

U SCC-u u Sarajevu otvoren Burger King


Ovim potezom, Bosna i Hercegovina zvanično postaje domaćin kuće Whoppera, čime se pridružuje globalnoj mapi od više od 100 zemalja gdje ovaj brend servira svoje kultne proizvode.

Burger King je uvijek bio sinonim za kvalitetnu hranu, iako je mnogima poznat uglavnom po svojim burgerima, posebno legendarnom Whopperu.

Historija Burger Kinga seže do 1954. godine. Kroz godine, brend je prošao kroz mnoge promjene, ali je uvijek ostao vjeran svojoj osnovnoj filozofiji: serviranju kvalitetne hrane brzo i efikasno. Osim kvalitete hrane, ono što ga čini posebnim je njegova predanost zajednici. Gotovo 100 posto restorana su u vlasništvu i pod upravom neovisnih franšiza, mnoge od kojih su porodični biznisi koji postoje već decenijama.

Njihova najnovija lokacija u Sarajevo City Centru nije samo mjesto gdje se može uživati u čuvenim burgerima, već i mjesto gdje se moderni dizajn sreće s tradicijom. Smješten u jednom od najprestižnijih shopping centara u Sarajevu, ovaj restoran kombinira modernu estetiku shopping centra s tradicionalnom kvalitetom i uslugom koju Burger King nudi.

Uz sve to, otvaranje Burger Kinga u Sarajevo City Centru nije samo proširenje globalne mape ovog brenda, već i prilika da građani Sarajeva i cijele Bosne i Hercegovine dožive svjetski poznatu kvalitetu usred svog grada.

“Pozivamo sve građane i posjetitelje da dođu u Sarajevo City Centar, posjete novootvoreni Burger King restoran i uživaju u spoju modernog i tradicionalnog, dok se osjećaju kao dio globalne Burger King zajednice. Za više informacija o ponudama i događanjima, pratite Burger King na društvenim mrežama”, poručili su iz Burger Kinga.