Lifestyle

Naše kuhinje su postale nezamislive bez vrhnja za kuhanje


Brzo & Fino vrhnje za kuhanje: Bez puno muke do prave delicije

Mnogi zaljubljenici u kuhanje svoju omiljenu aktivnost skoro da više ne mogu zamisliti bez vrhnja za kuhanje. Postalo je neizostavan sastojak u kuhinjama i restoranima širom svijeta. Dodaje se mnogim jelima kako bi poboljšalo teksturu i okus, i da bi se postigao zavodljivi kremasti izgled jela. Koristi se u pripremi umaka, supa i čorbica, za tjestenine ali i za poslastice.

Tražite li sastojak koji dodaje luksuz i okus jelu i to samo za nekoliko minuta, onda je zasigurno vrhnje. Prednost slobodno dajte Brzo & Fino vrhnju za kuhanje jer možete birati između onog sa 20% mliječne masti i laganog, sa samo 10% m.m.

Upotreba i prednosti

Dodavanjem ovog čarobnog sastojka jela dobiju puniju – bogatiju i kremastiju teksturu. Vrhnje može biti i odlična zamjena za bešamel i zapršku. Brzo i fino, umjesto pripreme klasičnog bešamela od mlijeka, brašna i maslaca, štedeći vrijeme oko pripreme, možemo koristiti vrhnje kako bismo brzo napravili kremasti umak.

Svima koji žele jako brzo i lako spremiti obrok koji će oduševiti sve ukućane, naprimjer piletinu sa gljivama uz umak od vrhnja i malo začina, slasne zapačene palačinke, krem supice, sočno meso ili tjestenine, Brzo & Fino je najbolji kuhinjski pomoćnik.

Bez obzira na koje vrhnje se odučite prije kuhanja, recepte za pripremu finih i ukusnih jela potražite na pakiranjima Brzo & Fino vrhnja za kuhanja. I kuhajte s lakoćom poput pravih master šefova.

Informacije o sastavu, hranjivim vrijednostima i receptima za primjenu ovog proizvoda dostupne su na: https://lactalisbh.ba/proizvodi/dukat/brzo-fino/brzo-fino-vrhnje-za-kuhanje-20-m-m-500-g.