IT i Tehnologija

Ovaj novembar je “Dell novembar”: Tehnologija koja razumije sve vaše potrebe i povoljne cijene


Dobrodošli u svijet Dell laptopa, desktop računara i monitora u kojem ćete ovog novembra pronaći ono što vam odgovara, bilo da ste biznismeni, kreativci ili studenti. Odabrani proizvodi u ponudi su po sniženim cijenama sve do 30. novembra 2023. godine ili dok traju zalihe.

Zašto izabrati Dell?

Dell kao brend još od davne 1984. godine simbol je pouzdanosti, inovativnosti i prilagodljivosti. U svijetu u kojem se tehnološke potrebe neprestano mijenjaju, to nije lako postići. Zbog toga su Dell rješenja i proizvodi cijenjeni i poznati kao tehnologija koja razumije naše potrebe. Takva je i ova posebna ponuda laptopa, desktopa i monitora.

Nova sezona i novi počeci

Dok se ovog novembra pripremate za zimu, neka vas Dell promotivna ponuda inspiriše na novi početak i novu produktivnost u poslu i učenju, ali i novi val zabave i digitalnog povezivanja sa dragim ljudima. Predpraznična kupovina ne samo da donosi priliku za uštede, već vas spašava uobičajenih gužvi u vrijeme praznične prodaje.

A šta je u ponudi?

Za vas smo odabrali tri odlična Dell Vostro proizvoda.

Laptop Dell Vostro 3510 je savršen za poslovne korisnike. Možete ga zapamtiti i po ovoj formuli:

3 – kao tri ključne karakteristike – brzina, efikasnost i pouzdanost,

5 – kao “pet zvjezdica” za korisničko iskustvo koje omogućava,

1 – jer je tako svestran da predstavlja “jedan za sve”

0 – kao nula briga pri svakodnevnom korištenju, čemu svi težimo.

Business desktop računar Dell Vostro 3910 ili Vostro Tower je poznat po svojoj snazi koja inspiriše i stoga ga posebno vole kreativci i profesionalci koji traže beskompromisnu produktivnost. Obilje mogućnosti nudi moćni procesor Intel® Core™ 12. generacije, a sjajna grafika i povezivost su neupitni. Sva fleksibilnost koja vam je potrebna je tu pa se lako povezujete sa monitorima i uređajima putem HDMI 1.4b i Display Porta.

Laptop Dell Vostro 3520 je uređaj koji ćete zavoljeti na prvu. Zahvaljujući snažnom procesoru, Vostro 3520 omogućava brzu i efikasnu obradu podataka. Sa do 16GB DDR4 SSD-a, korisnici mogu uživati u glatkim performansama bez zastoja, što je idealno za multitasking. Jaka baterija i mogućnost brzog punjenja čine ga idealnim za korisnike u pokretu koji ne žele brinuti o napajanju. Od drugih karakteristika izdvajamo tastaturu otpornu na prolijevanje, koja smanjuje stres u slučaju nezgoda, TÜV Rheinland certifikaciju i Dell ComfortView tehnologiju koje smanjuju štetno plavo svjetlo, čime je vašim očima ugodno gledati u ekran i kad to morate činiti duže vrijeme.

Monitori koji caruju vašim radnim prostorom

E serija – monitori kao što je E2424HS – poznati su po svojim pristupačnim cijenama i pouzdanošću koja nikada ne dolazi u pitanje. Za kancelarije i u domovima, ovi monitori nude optimalan balans između performansi, kvaliteta slike i ergonomskih karakteristika.

S serija monitora iz Della, kao što je model S2721QS, dizajnirana je s fokusom na profesionalnu upotrebu. Izvanredna rezolucija i kvalitet slike, IPS tehnologija za izvanredan prikaz boja iz svih uglova, ergonomske opcije poput podešavanja visine, nagiba, okretanja i pivotiranja, kao i povezivost i energetska efikasnost su glavne funkcije ove serije. Dodajmo tome i elegantan izgled i brojne opcije povezivanja i bit će vam jasno o kakvim vrhunskim monitorima govorimo i koliko se ovdje profesionalizam susreće sa perfekcijom.

Nismo zaboravili ni P seriju, optimizovanu za produktivnost, sa QHD ekranom koji donosi svu jasnoću i detalje koje možete zamisliti. Ovi Dell monitori, među kojima je i model P2423DE, imaju obilje portova za povezivanje, a Dell Express Daisy Chaining omogućava lako povezivanje dva monitora, povećavajući produktivnost za do 41%. Dell Easy Arrange dodatno poboljšava multitasking, omogućavajući organizovanje aplikacija i prozora efikasnije. Namjestite ga po želji, organizujte svoj radni prostor, a imajte u vidu i da koristi 85% reciklirane plastike i podržava PowerNap opciju za uštedu energije.

Gdje pronaći Dell novembarsku ponudu?

Sada kad ste vidjeli šta je sve u ponudi, ostavite sebi dovoljno vremena da razmislite o opcijama, ali ne razmišljajte predugo jer Dell promo ponuda traje do kraja novembra. Posjetite webshop nekog od naših partnera: Imel, Imtec, Abcshop.ba, Biscommerce, Mint ICT te Plus.ba i Doper.ba i pronađite svoj novi omiljeni uređaj. Neka novembar bude mjesec za nove početke.