Novosti

Mikrofin još bliži svojim klijentima: Svečano otvorena deseta poslovnica u okviru Filijale Sarajevo


Mikrofin, vodeće društvo u mikrokreditiranju u Bosni i Hercegovini, svečano je otvorio svoju novu kancelariju u Novom Gradu Sarajevo. Smještena na atraktivnoj lokaciji, u Naselju Nova Otoka na adresi Generala Mehmeda Alagića br.16, ova kancelarija je deseta u okviru Filijale Sarajevo i predstavlja 103. Mikrofinovu poslovnicu u zemlji.

Adnan Hajdarević, šef Filijale Sarajevo, izrazio je entuzijazam povodom ovog važnog koraka: „Današnje otvaranje simbolizira našu nepokolebljivu posvećenost pružanju izvrsnih usluga našim klijentima. S ovom novom lokacijom, dodatno smo pojačali našu prisutnost u Sarajevu, omogućavajući nam da budemo još bliži i dostupniji onima koji se oslanjaju na naše usluge. Ponosni smo što kontinuirano gradimo povjerenje i odnose s našim klijentima, te što doprinosimo razvoju lokalne zajednice.“

Svečano otvaranje Mikrofinove nove kancelarije u Novom Gradu Sarajevo bilo je primjer kako kompanija uspješno usklađuje poslovne ciljeve s operativnom izvrsnošću. U skladu s visokim standardima koje Mikrofin njeguje, zaposlenici su efikasno i stručno upoznali posjetitelje s funkcionalnostima i kapacitetima novih prostorija, naglašavajući kako ova ekspanzija doprinosi unapređenju kvaliteta usluge koju kompanija pruža svojim klijentima

Ovaj događaj dolazi u trenutku kada Mikrofin slavi nedavno dobijeni srebrni rejting od strane MicroFinanza Ratinga, priznanje koje potvrđuje posvećenost etičkom poslovanju, transparentnosti i prilagođavanju usluga specifičnim potrebama klijenata, čime se dodatno učvršćuje njihova reputacija kao pouzdanog i odgovornog partnera u mikrokreditnom sektoru.

S više od 100 poslovnica širom Bosne i Hercegovine, Mikrofin nastavlja pružati brzu i efikasnu uslugu, te aktivno doprinosi socijalno-ekonomskom prosperitetu zemlje. Nova kancelarija u Novom Gradu Sarajevo, otvorena za korisnike svakog radnog dana od 8.00 do 16.00 sati, predstavlja još jedan važan korak u Mikrofinovoj misiji pružanja podrške i razvoja lokalnih zajednica.