Novosti

Fitness Anny aplikacija je obilježila 2023. godinu


Fitness program instruktorice Ilijane Bodlović godinu za godinom bilježi rast, a predanost inovacijama i osluškivanje zahtjeva tržišta, rezultirali su kontinuiranim povećanjem broja klijentica i širenjem poslovanja. Svaka godina ima svoje izazove, a poslovanje Ani Fitness d.o.o. u protekloj godini obilježio je fokus na olakšavanje klijenticama pristupima ponuđenim programima.

„Protekla godina je za nas imala veliko značenje, prije svega zato što smo početkom godine izbacili našu aplikaciju Fitness Anny, koja je pobrala veliko oduševljenje svih naših klijentica. Do tada se sve odvijalo na Facebook i Instagram platformi. No, dolazak ove aplikacije je bila velika revolucija u cijelom našem radu. To je još jedan korak i dokaz koliko smo spremni ulagati u naš posao i koliko želimo napredovati. Samim time, došlo je do rasta broja naših klijentica kao i unapređenja naših usluga,“ riječi su Ilijane Bodlović.

Uspjehe u poslovanju u 2023. godini pratila su priznanja, pa je u projektu „100 najvećih u BiH i regionu“ kompanija Anni Fitness zauzela prvo mjesto u fitness kategoriji, a društvenu odgovornost su pokazali donacijom od 10.000 KM za onkološko i hematološko odjeljenje UKC Tuzla.

Članovi ovog uspješnog tima, kojeg ne čine samo treneri, nego i doktori, edukatori, motivatori, nutricionisti, psiholozi i fizioterapeuti i u sljedećoj godini će naporno raditi kako bi klijenticama pružili sve potrebne alate za kompletnu transformaciju života.

„Iz mjeseca u mjesec pa tako i u 2024. godini za naše klijentice pripremamo još bogatiji sadržaj našeg programa, osvježenje u stručnom timu, rast i napredak naših radnika, a samim time i cijele firme, kao i novine u radu naše aplikacije i pružanju još bolje usluge“, zaključila je Bodlović.