Novosti

Završena kampanja „Navijaj lavovski i podrži svoj klub”


Zahvaljujući velikoj podršci građana i navijača uspješno je završena kampanja „Navijaj lavovski i podrži svoj klub”, u kojoj je sakupljeno 193. 490 čepova sa proizvoda iz Carlsberg portfolija. Za svaki sakupljeni čep kompanija Carlsberg BH donirala je 0,10 KM Područnom fudbalskom savezu Gradiška, koji je donirana sredstva raspodijelio ka svim klubovima lige.

„Uz izuzetnu podršku naših vjernih potrošača i sportskih entuzijasta, uspjeli smo da ostvarimo cilj ove kampanje i sakupimo 19.349 KM lokalnim fudbalksim klubovima u Gradišci. Ova inicijativa je dokaz da zajedničkim snagama možemo postići velike stvari i pružiti podršku našim lokalnim sportistima,” poručili su iz kompanije Carlsberg BH.

Područna Lav liga Gradiška broji 14 klubova sa područja gradova Gradiška, Laktaši, Prnjavor i opštine Srbac, a to su: Potkozarje (Aleksandrovac), Torpedo (Cerovljani), Biseri (Čatrnja), Župa (Milosavci), Kozara (Turjak), Mladi Krajišnik (Kukulje), Omladinac (Brestovčina), Borac (Maglajani), Laminci (Laminci), Borac (Mašići), Obradovac (Gradiška), Borac (Šibovska), Sloboda (Donji Podgradci) i Milan (Kosjerovo).

„Radi se o veoma kvalitetnoj Ligi gdje se igra zanimljiv i atraktivan fudbal. Klubovi su zajedno sa Područnim savezom puno uložili u infrastrukturu, tako da sada skoro svi stadioni imaju natkrivene tribine. Saradnja sa kompanijom Carlsberg BH će nam pomoći da i dalje napredujemo i ulažemo u razvoj lokalnih klubova. Takođe, kompanija je omogućila i medijsko praćenje cijelog takmičenja, samim tim i promociju lige i Područnog saveza, te afirmaciju klubova i igrača. Želio bih se zahvaliti kompaniji Carlsberg na svemu učinjenom i iskreno se nadam da će se naša saradnja nastaviti i u budućnosti na obostrano zadovoljstvo“, kazao je Miloš Brkić, predsjednik PFS Gradiška.

Kompanija Carlsberg podržava brojne sportske događaje širom svijeta, sa posebnim fokusom na razvoj i unaprijeđenje lokalnih klubova, omogućavajući mladim sportistima pristup boljoj opremi, treninzima i takmičenjima, što je ključno za njihov razvoj.