Novosti

KJKP Rad Sarajevo otvorio jednostavan način provjere stanja računa preko Viber aplikacije


Korisnici KJKP Rad u Sarajevu sada mogu jednostavno provjeriti stanje svojih računa putem Viber aplikacije, zahvaljujući novoj inicijativi koja je olakšala pristup informacijama o svojim uslugama.

Pretragom “KJKP Rad Sarajevo” korisnici mogu pristupiti glavnom meniju gdje im je omogućen izbor opcija poput provjere stanja računa, prijave za e-račun i pristupa servisnim informacijama.

Provjera stanja računa jednostavna je i brza. Korisnici samo trebaju odabrati opciju “stanje računa”, unijeti svoju korisničku šifru i dobit će željene informacije o svojim računima. Važno je napomenuti da se u ovoj provjeri ne prikazuju sudski troškovi i zatezne kamate ako postoje dugovanja.

Ova nova usluga predstavlja korak naprijed u digitalizaciji i olakšava svakodnevne interakcije korisnika s KJKP Rad, pružajući im brži i efikasniji pristup informacijama o njihovim računima.

Za više informacija o ovoj usluzi, posjetite web stranicu KJKP Rad ili ih kontaktirajte putem Viber aplikacije za detalje o korištenju.