Novosti

Drugi po redu događaj: Stručnjaci iz KGH branše se okupljaju na Vlašiću


Nakon prošlogodišnjeg uspjeha, stručnjaci iz oblasti klimatizacije, grijanja i hlađenja (KGH) ponovno će se okupiti na drugom po redu stručnom skupu, koji će se održati na Vlašiću. Organizatori događaja, u saradnji s renomiranim međunarodnim kompanijama Carrier, HOVAL i DANFOSS, ponosno najavljuju da će ovaj događaj okupiti najznačajnije projektante i stručnjake iz cijele Bosne i Hercegovine.

“Ovaj jedinstveni događaj ima za cilj okupiti projektante i stručnjake iz KGH branše, kako bi zajedno razmijenili iskustva, predstavili najnovije inovacije i diskutirali o budućim trendovima,” istaknuo je Benjamin Kozadra direktor firme HVAC lab d.o.o. iz Sarajeva.

Program će biti ispunjen prezentacijama stručnjaka iz BiH i inostranstva, među kojima su i predavači iz Hrvatske i Grčke, koji će predstaviti najnovije proizvode i rješenja globalnih kompanija Carrier, Hoval i Danfoss.

Ovaj stručni skup obećava da će postati redovan godišnji događaj koji će dodatno ojačati KGH sektor u Bosni i Hercegovini i regionu.