Novosti

Sarajevo ugostilo Denisa Sulte: Vilsonovo šetalište uspješno očišćeno nakon koncerta


Sinoć je Sarajevo imalo priliku ugostiti jednu od najpopularnijih svjetskih zvijezda, Denisa Sulte, u okviru događaja organiziranog od strane Garden of Dreams. Ovaj koncert privukao je veliki broj posjetilaca, koji su uživali u muzičkom spektaklu sve do kasno u noć, s koncertom koji je završio iza 2 sata ujutro.

Čim su se stvorili uslovi, zaposlenici KJKP „RAD“ d.o.o. Sarajevo brzo su krenuli s radovima na vraćanju prostora u prvobitno stanje, uklanjajući sav otpad.

Stručni saradnik za odnose s javnošću KJKP „RAD“, Mirza Ramić, izrazio je zahvalnost građanima na strpljenju i podršci tokom procesa čišćenja.

Sa zadovoljstvom objavljujemo da je nakon koncerta Denisa Sulte uspješno završeno čišćenje Vilsonovog šetališta. Nakon okončanja koncerta nismo bili u mogućnosti da očistimo prostor zbog bine koja je postavljena, a malim dijelom jer je koncert završen iza 2 sata ujutro. Naš tim je marljivo radio na vraćanju područja u prvobitno stanje, osiguravajući da sav otpad koji je ostao nakon koncerta bude efikasno uklonjen. Cijenimo strpljenje i saradnju zajednice tokom ovog procesa. Hvala vam što nam pomažete da održavamo ljepotu i čistoću naših javnih prostora!“ izjavio je Ramić.