Novosti

Zanimljiva saradnja Coca Cole i BH Telecoma


BH Telecom, vodeći telekomunikacijski operator u Bosni i Hercegovini, i Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, globalno poznati brend potpisali su Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji za prvu po redu Shake and Take nagradnu igru u BiH u organizaciji Coca-Cole HBC B-H Sarajevo i partnera.

Jedan od najvećih partnera u projektu je BH Telecom, s kojim se danas potpisao ugovor o saradnji tokom trajanja nagradne igre, a koji je za inicijalne potrebe fonda nagrada obezbijedio 22.020 jedinica / poklona u vidu sponzoriranog telefonskog i internet saobraćaja, ruksaka, selfie štapova, ulaznica za pozorišta i atraktivne predstave, te ulaznica za nastupe fudbalske A reprezentacije u BiH kao i utakmice BH Telecom Premijer lige te košarkaške i odbojkaške utakmice koje godinama sponzorski podržava.

‘’Kao lider na telekomunikacijskom tržištu u BiH ponosni smo što brend BH Telecoma vezujemo uz jedan od globalno najjačih brendova po principu najbolji uz najbolje. Smatramo da će ‘Shake and Take’ nova nagradna igra u BiH koja će trajati skoro pet mjeseci posebno kod mlađe populacije naići na dobar odziv, jer je prije svega fer igra i ne ostavlja nijednog svog korisnika nenagrađenog. Svoje korisnike izuzetno cijenimo i želimo ih zadržati pružajući im maksimalno korisničko iskustvo, učiniti našu ponudu, posebno u ljetnim mjesecima atraktivnom za mladi svijet istovremeno vezujući se uz jednako jak brend na bh. tržištu i naravno na globalnom nivou. Nama je izuzetno drago da su BH Telecom i Coca-Cola HBC B-H Sarajevo ovim zajedničkim nastupom otvorili jedno od prvih poglavlja saradnje na ovakvim i sličnim projektima i nadamo se da će ovaj ali i budući zajednički projekti nizati uspjehe u budućnosti’’, rekao je Duljko Hasić, izvršni direktor za razvoj poslovanja i član Uprave BH Telecoma.

Ugovorom o saradnji između dvije kompanije pokrenut je poseban proces promocije programa lojalnosti za vjerne potrošače Coca-Cole. Shake and Take program lojalnosti na bh. tržištu organizuje Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, kroz nagradnu igru i uzbudljiva izvlačenja nagrada svakoga mjeseca, od maja do polovine septembra.

‘’Coca-Cola HBC B-H Sarajevo ponosna je na inovativnu Shake and Take promociju koju je sama osmislila i koja je u poslovnoj jedinici Adria već drugu godinu iznimno popularna. Ponosni smo i na saradnju koju smo ostvarili s kompanijom BH Telecom, te na činjenicu da ovoga ljeta zajednički implementiramo jednu veoma interesantnu kampanju’’, izjavio je Bakir Deljković, rukovodilac službe za prodajni marketing za BiH Coca-Cole HBC B-H Sarajevo.