Novosti

Otvoren portal za ljubitelje fotografisanja Sony α Universe Europe


Kompanija Sony je lansirala novi portal Sony α Universe Europe, dizajniran kao informativni hub za rastući broj korisnika Sony fotoaparata. Portal čija je ideja prikazati ljepotu evropske fotografije imat će ekskluzivan sadržaj.

Portal Sony α Universe će prikazivati ambasadore fotografije ne samo kao javne ličnosti, već će otkrivati strasti koje ih vode i inspirišu njihov rad. Posjetitelji portala će biti u prilici da od njih uče o tehnici i kreativnosti kroz detaljne tekstove i tutorijale koji će pokrivati sve aspekte fotografije i fotografske opreme.

„U posljednjih nekoliko godina, firma Sony je izmijenila pravila igre u smislu onoga što je moguće postići u fotografiji, a lansiranje Sony α Universe Europe predstavlja sljedeći korak u našoj strategiji pomaganja kupcima da maksimalno iskoriste mogućnosti njihove Sony opreme. Mi želimo demistificirati cijelu paletu fotografskih tehnika i inspirirati fotografe da isprobaju nove stvari, dok ih predvode neki od najboljih profesionalaca na svijetu“, izjavio je Yann Salmon Legagneur, direktor marketinga proizvoda firme Sony za Evropu.

Novi portal Sony α Universe Europe je aktivan s novim sadržajem koji se kontinuirano ažurira. Dostupan je na 22 evropska jezika, kako bi korisnici redovno dobijali nove vijesti o specifičnim područjima koje ih interesiraju.