Atraktivni programi nagrađivanja Raiffeisen banke

Atraktivni programi nagrađivanja Raiffeisen banke

Pored toga što klijentima nude inovativne i prilagođene proizvode i usluge kontinuirano nastoje ponuditi i dodatne vrijednosti.

“Zadovoljstvo mi je što u okviru trenutno dva aktuelna programa nagrađivanja imamo mogućnost da nagradimo naše postojeće klijente koji nam svakodnevno ukazuju svoje povjerenje ali i nove klijente koji imaju priliku da osvoje vrijedne nagrade“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.

U okviru nagradne igre pod nazivom „Nove veze ostvarujemo i nove klijente darujemo“ klijenti koji preusmjere svoja redovna mjesečna primanja na Raiffeisen banku imaju mogućnost da osvoje putovanje po svom izboru u vrijednosti od 5.000 KM ili jednu od brojnih drugih nagrada: mobitel, tablet, smartwatch, Play Station, sportski rusak i druge. Jedini uslov za učešće u nagradnoj igri je da fizičko lice prenese mjesečna primanja te da ista budu uplaćena na tekući račun u Raiffeisen banci najkasnije do 31.10. ove godine.

Također, u toku je i nagradna igra za postojeće klijente Banke „Nije formalnost Raiffeisen nagrađuje lojalnost“ koja traje do 03.12.. Klijenti koji već primaju svoju platu ili penziju na tekući račun u Raiffeisen banci mogu osvojiti jednu od fantastičnih nagrada – putovanje, mobitel, sat, laptop, tablet i druge. Da bi ovi klijenti učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da tačno odgovore na nagradna pitanja, a nagradnoj pitalici mogu pristupiti putem Facebook stranice Raiffeisen banke.

Najnoviji tekstovi

Pin It on Pinterest

Share This

Share!

Podjeli ovaj sadržaj sa prijateljima.