Najava događaja

Registracije za Sarajevo Business Forum 2019 otvorene do 10. aprila


Online registracija za učešće na jubilarnoj, desetoj vodećoj poslovno-investicijskoj konferenciji jugoistočne Evrope, Sarajevo Business Forum 2019, koja će se održati od 17. do 19. aprila 2019. je ušla u završnu fazu.

Svake godine sve više institucija, kompanija i investitora prepoznaje potencijal Sarajevo Business Foruma, te je broj učesnika zainteresiranih za business networking i pronalaženje novih investicijskih prilika u regionu u konstantnom porastu. Na ovogodišnjem Sarajevo Business Forumu sudjelovat će predstavnici institucionalnih investitora, privrednih komora i kompanija, tako da je trodnevna konferencija izuzetna prilika za kreiranje direktnih kontakata zahvaljujući kojima su u prošlosti pokrenute brojne uspješne poslovne priče.

Organizatori podsjećaju da se on-line registracija može realizovati do 10. aprila 2019. putem linka https://sarajevobusinessforum.com/registration/. Pored prijave učešća, do 5. aprila kompanije koje imaju projektne ideje i koje su u potrazi za investitorma, mogu prijaviti svoje projekte iz oblasti poljoprivrede, IT industrije i digitalne ekonomije, turizma i uslužnih djelatnosti, energetike, infrastrukture, gradnje i nekretnina, metalne i drvne industrije, obrazovanja, kulture, sporta, finansija i drugih putem linka https://www.sarajevobusinessforum.com/investment-projects.

Napominjemo da je registracija novinara i predstavnika medija otvorena do 10. aprila putem linka https://sarajevobusinessforum.com/press-participation-request. Potrebno je da se svi predstavnici medija registriraju kako bi dobili akreditacije za prisustvo Sarajevo Business Forumu, na kojem neće biti moguće prisustvo bez oficijelnih akreditacija.

Pod pokroviteljstvom Predsjedništva Bosne i Hercegovine Sarajevo Business Forum organizuju Bosna Bank International (BBI) i Islamska razvojna banka (IsDB) u suradnji sa brojnim međunarodnim, regionalnim i domaćim partnerima. Prošlogodišnjem SBF-u prisustvovalo je preko 1.800 osoba, uključujući i 370 akreditovanih novinara, a održano je i više od 365 B2B poslovnih sastanaka.