Novosti

U BBI centru otvorena dm prodavnica na dva sprata – Bogatija ponuda proizvoda


Uživati u ugodnom osjećaju kupovine željenih proizvoda iz proširene i još raznovrsnije ponude moći će svi posjetitelji dm prodavnice koja je danas otvorena u BBI centru.

U prostranom prodajnom objektu na dva sprata, ukupne površine od 550 m², kupci će, pored standardnih moći potražiti i nove proizvode iz sada dodatno proširenog asortimana proizvoda za njegu i ljepotu, bebe, zdrave ishrane te muške njege.

Uvedeni su i novi asortimani te se u ponudi proširene dm prodavnice u BiH sada mogu naći Beetique i Pupa Milano make up kozmetika, Pompea donji veš, dodaci za kosu, nakit, mini pakovanja proizvoda dm marke, ukrasni papir, čajevi i sportska hrana.

“Drago nam je da od sada i u dm prodavnici u BBI centru kupcima koji ovdje rado obavljaju kupovinu možemo ponuditi kompletan asortiman i bogat izbor proizvoda. Proširenjem na dva sprata, osim bogatije ponude i sama preglednost prodavnice je bolja te vjerujemo da će proširenje dodatno utjecati i na ugodnost prilikom kupovine što nam je vrlo bitno”, istakla je regionalna menadžerica kompanije dm Ruzmira Muratbegović.

Za današnje kupce dm je priredio zabavni program, popuste i iznenađenja, a i u narednom periodu kupce ove dm prodavnice očekuje niz pogodnosti.

Do 15. juna svi kupci na kasi dobijaju 15 posto popusta na ukupnu kupovinu, a do 20. juna 2019. mogu sudjelovati u nagradnoj igri, u okviru koje, kao prvu nagradu mogu osvojiti mašinu za pranje i sušenje veša gorenje, kao drugu nagradu multi mikser gorenje ili jednu od 10 dm poklon kartica u vrijednosti od 25 KM, koje čine preostali nagradni fond.

Radno vrijeme dm prodavnice u BBI centru (prizemlje i prvi sprat) u Sarajevu od ponedjeljka do subote je od 9.00 do 22.00 sata, nedjeljom od 10.00 do 18.00 sati.