Novosti

Seminar ‘Pregovaranje i Leadership’ – nove vještine i ideje za uspješno komuniciranje i moderiranje


Kako bi još jednom potvrdili uspješnost svojih sjajnih predavanja na interesantnu temu o pregovaračkim i liderskim sposobnostima, Jens Corssen i Jasmin Hošo ponovo organizuju trodnevni seminar u Sarajevu, 28 – 30. oktobra 2019., namijenjen publici iz privatnog i javnog sektora različitih profila i funkcija, usmjerenih na filozofiju i praksu samorazvoja, rješenja konfliktnih situacija, savladavanje stresa, unapređenje pregovaračkih vještina i onima koji žele postati autentični lideri.

Ovaj inovativni trodnevni trening sa nazivom „Pregovaranje i Leadership“ ima za cilj ukazati kompanijama na savremene vrijednosti i omogućiti postizanje dobrih i mjerljivih kratkoročnih i dugoročnih finansijskih rezultata, te polaznike upoznati sa vještinama uspješnog pregovaranja koje će ih svakodnevno usmjeravati ka efikasnom vodstvu.

Sa svojim višedecenijskim međunarodnim iskustvom u vođenju biznisa, pregovaranju i liderstvu, ova dva eksperta imaju više od hiljadu zajedničkih nastupa te skupa čine jedinstven, izuzetan i učinkovit spoj znanja iz psihologije i ekonomije.

Poznat po svojim knjigama i člancima o uspješnom bavljenju sobom i drugima, Jens Corssen se u svojim istraživanjima fokusira na mentalnu stabilnost i otpornost, novo razmišljanje o transformaciji i upravljanje promjenom i odnosom.

S druge strane, prof. dr Jasmin Hošo, kao jedan od najuspješnijih biznismena u Bosni i Hercegovini, sa međunarodnim
iskustvom u vođenju kompanija, strateškom rastu i pregovaranju, ukazuje na kompleksne i teške poslovne situacije sa kojima se susretao te vještinama komuniciranja i moderiranja koje su mu doprinijele da ih uspješno prevaziđe.

U sklopu ovog programa, polaznici će imati jedinstvenu priliku da nauče kako se nositi sa emocijama i napetostima te kako se suočavati sa neočekivanim situacijama u poslovnom i privatnom životu, o značaju identiteta u komunikaciji sa drugima, zašto su važni reputacija i vjerodostojnost u poslovnom svijetu, kako definirati cilj, strategiju, taktiku i postati autentični pregovarač.

Program će se voditi na lokalnom i njemačkom jeziku sa obezbijeđenim simultanim prevođenjem.

Svi oni koji žele steći steći nove vještine i ideje za uspješne pregovaračke i liderske sposobnosti pozvani su da se pridruže ovom odličnom trodnevnom treningu i rezervišu svoje mjesto prijavom na link-u: https://paradox.ba/2-corssenhoso/.