Novosti

Postignite dobre prodajne rezultate uz novi online kurs Farisa Biogradlića


Marketing na društvenim mrežama je zadnjih godina postao veoma popularan s obzirom na to da milioni ljudi provode značajan dio vremena na društvenim mrežama. Društvene mreže danas koristimo na različite načine, sve se više vremena, dakle, provodi online pa se tako i reklame sa plakata i printanih kataloga sada pokušavaju rangirati u Google pretraživaču ili putem što ljepšeg, uočljivijeg i izraženijeg Facebook oglasa.

Ukoliko se želite uspješno oglašavati online, imate sjajnu priliku da putem novog online kursa “Uspješna online trgovina na društvenim mrežama”, kojeg priprema Faris Biogradlić, osnivač agencije Paradox Media, naučite sve što Vam je potrebno kako biste i Vi naprednim načinima oglašavanja konačno počeli postizati dobre rezultate u online prodaji.

Zbog velikog interesovanja, više od hiljadu sretnih polaznika seminara i online kurseva, Faris Biogradlić redovno organizuje edukacije iz oblasti digitalnog marketinga, imajući u vidu da društveni mediji predstavljaju najnoviji trend u savremenom marketingu i dramatično mijenjaju način na koji kompanije predstavljaju sebe na tržištu.

Imate li proizvode koje želite prodavati online, ovaj kurs Vam može pomoći da naučite kontinuirano ostvarivati profitabilne rezultate. Online kursu i lekcijama pristupate u bilo koje vrijeme kada ste u mogućnosti, a glavne teme će se doticati pripreme za dugoročni uspjeh, kreiranja nezaustavljivih prodajnih oglasa, lansiranja i optimiziranja kampanja na “profi” način, naprednih metoda remarketinga i praćenja uspjeha.

Naučite provjerene trikove i metode koji će lansirati vašu online trgovinu na sasvim drugi nivo, jer Vas na ovom online kursu čekaju provjerene formule, trikovi i metode koji funkcionišu u 2019/20. godini.

Ovaj vid edukacije predstavlja odličnu priliku da naučite vještine koje su sada neizostavna strategija svake kompanije u savremenom poslovnom svijetu.

Više informacija o ovom online kursu možete čitati ovdje.