Novosti

Zbližimo se uz Grand kafu


Među svim danima u toku godine koji su idealni za stvaranje bliskosti, ipak ima onih koji daju veći osjećaj topline nego neki drugi. To su oni dani koji nas svojim duhom prosto mame da budemo zajedno, da se jedni drugima približimo i darujemo zagrljaje, osmijehe i najljepše riječi. A upravo ti dani su oni u doba praznika – novogodišnje doba, doba kada osjećamo posebnu svečanu i toplu atmosferu.

Grand kafa godinama njeguje bliskost i poziva na druženje i stvaranje nezaboravnih uspomena.

Stoga, i za vrijeme novogodišnjih praznika uz vesele novogodišnje reklame sa Deda Mrazovima i posebna iznenađenja želi da Vam podari malo praznične magije.

Šoljica Grand kafe je ono oko čega se okupljamo sa bliskim ljudima, prisjećamo se lijepih trenutaka, ali i stvaramo nove nezaboravne trenutke.

Grand kafa i ove godine sprema iznenađenja i donosi posebna praznična XXL pakovanja Grand kafe Gold 500+100g gratis, sa više kafe po istoj cijeni, za još više priče, druženja i zajedničkih trenutaka.

“Koliko ste se puta sa dragim ljudima dogovorili da ćete se uskoro vidjeti na kafi, a niste stigli? Ponekad najljepše stvari u životu propustimo, a da to nismo ni primjetili. Druženje, ljubav, susreti i sve one stvari koje nas mogu usrećiti, često ostaju neostvarene. Hajde da nam jedna od prvih novogodišnjih odluka bude da na tu kafu odemo”, kažu u Grand kafi.