Novosti

Otvorena četrnaesta Hifa Oil – Euro Oil benzinska pumpa, druga po redu u Sarajevu


U Hrasnici, naselju u sarajevskoj općini Ilidža, svečano je otvorena četrnaesta po redu Hifa Oil – Euro Oil benzinska pumpa, bosanskohercegovačkog distributera nafte i naftnih derivata.

Riječ je o prvom maloprodajnom objektu otvorenom u ovoj godini, čime je nastavljen vrlo snažan ciklus investicija u maloprodaju.

Prošle godine kompanija je otvorila osam benzinskih pumpi, a pretprošle pet.

U okviru svoje ponude ova, kao i sve ostale Hifa Oil – Euro Oil pumpe, nudi najkvalitetnije dizel i benzin gorivo novog brenda visokih performansi – ISOMAX.

ISOMAX predstavlja novu generaciju aditiviranih goriva koje je prilagođeno novim standardima EURO 6 motora.

Novi brend je razvijen tako da se njegovom upotrebom postiže idealan omjer snage i potrošnje, te samim tim produžava radni vijek motora čak i u ekstremnim uslovima kao što su velike hladnoće.

U okviru brenda ISOMAX na tržište su plasirana i ulja, maziva za automobile, kao i linija auto – kozmetike.

Također, pumpa u Hrasnici posjeduje sve sadržaje koje Hifa Oil – Euro Oil nudi u skladu sa svojim standardima, a koji obuhvataju popularnu kafu TO GO, besplatnu Wi-Fi uslugu, te Euro – Market sa velikim izborom roba široke potrošnje.

Radno vrijeme pumpe u Hrasnici je od 6 do 24 sata.

Nakon što je prije nešto više od godinu dana otvorena moderna benzinska pumpa u sarajevskom naselju Švrakino u općini Novi Grad, ovo je drugi po redu maloprodajni objekat Hifa Oil – Euro Oil u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

U Bosni i Hercegovini Hifa Oil posjeduje benzinske pumpe u Sarajevu, Gračanici, Gradačcu, Maglaju, Doboju, Tesliću, Busovači, Banovićima, Rudom i Živinicama.

Sa dvije pumpe u glavnom gradu Crne Gore – Podgorici, Hifa Oil je prva i za sada jedina domaća kompanija koje je u ovom segnemtu poslovanja izašla na inostrano tržište.