Novosti

Američka kompanija Will Marlow osnovala poslovnu jedinicu u Beogradu


Američka kompanija koja se bavi digitalnim marketingom, Will Marlow (Vil Marlou), osnovala je poslovnu jedinicu u Beogradu i tako počela proširenje na srpsko tržište.

“Već neko vrijeme gledamo na Beograd kao na prirodnu lokaciju našeg posla, a sposobnost pojedinaca iz tehničkog domena i želja za obukom svjetske klase u Beogradu su ključni razlozi za našu odluku da ovdje otvorimo odsjek naše kompanije”, rekao je izvršni direktor kompanije Vil Marlou.

Novoosnovana poslovne jedinice vodećeg pružaoca digitalnog marketinga – Will Marlow Agency doo biće locirana na Vračaru.

“Mi smo posao koji je zasnovan na ljudima, a jedan od ključnih razloga izbora ove lokacije bila je blizina naših partnera za kadrovska pitanja u Jaka Lounge-u”, rekao je šef sektora službi za klijente Pol Galager.

Prije useljenja u novi kancelarijski prostor, Agencija je završila proces zapošljavanja i obuke osoblja u partnerstvu sa školom Poslovna savršenost.

“Neophodno je stalno učiti i obučavati se da biste ostali na samom vrhu digitalnog marketinga. Takođe, mi smo agencija koja se zasniva na podacima, što znači da se držimo visokog standarda za proizvodnju mjerljivih performansi i pozitivan povraćaj troškova oglašavanja za naše klijente”, rekao je Marlou.

Kako je dodao, otvaranjem kancelarije u Beogradu, Agencija će usluge pružiti bez ikakvih početnih troškova preduzećima koja su pogođena pandemijom kako bi im pomogli da održe vodeći tok i prodaju.