Novosti

Novi brendovi, nove kolekcije i posebne ponude u Importanne Centru u Sarajevu


Početak jeseni je dobar izgovor da obradujete sebe i svoje školarce. Posebne ponude, nove kolekcije te novi brandovi ove jeseni čekaju Vas u Importanne šoping centru. U sklopu kampanje “Jesenji šoping u Importanne centru” a koja traje od 01.09 do 30.09.2020 godine očekuju Vas mnoge pogodnosti modnih brandova, kao i mnoštvo dobre zabave za vaše mališane.

Ove jeseni mnogi posjetitelji će imati priliku da pronađu dosta novog za sebe u prodavnici kožnih torbi i akseosoara MANUAL CO /ELEGANT NO1 U SARAJEVU, dok će Vas u INN SPORT prodavnicama sportske obuće dočekati sa “Back to scool” popustom od 70 %, a u LINDEX prodavnicama ćete pronaći 20% popusta na kompletan dječiji asortiman. U neizostavnim BLUKIDS prodavnicama dječijih proizvoda ove jeseni ćete pronaći potpuno nove kolekcije, popuste i posebne ponude. Za vaše mališane će se pobrinuti dječija Igraonica PIN PON KIDS koja je spremila veoma mnogo zabave dok vi obavaljate vašu kupovinu.

Kako dječiji asortiman nije sve što ove jeseni Improtanne centar može da ponudi u prodavnicama: GERRY WEBER, 5th AVENUE, ULLA POPKEN, COCHE BOX, TIFFANY, BUTIK LILA možete pronaći bogatu ponudu poslovnih i svečanih odjevnih jesenih kombinacija.

U prodavnici PENTI BIH ćete pronaći najbolji izbor čarapa, donjeg veša, pidžama i modnih dodataka za jesenje kišne dane. U prodavnicama CARPISA čeka Vas nova jesenja kolekcija torbi, aksesoara kao i putnih kofera branda CARPISA GO! INOMA parfumerije će Vas svakako obradovati sa novom kolekcijom parfema a FRIZERSKI SALONI KS će se pobrinuti da ove Jeseni vasa kosa sluša Vas a ne vi nju!

Ovaj put Vas Importanne poziva da posjetite i prvu prodavnicu FRIZERLAND u Sarajevu. U 19. godina postojanja, FRIZERLAND i danas predstavlja prvi izbor profesionalaca iz beauty industrije, bilo da tek otvaraju vrata svojeg salona, žele osvježiti svoj radni prostor novom opremom suvremene tehnologije i dizajna ili pak, svojim klijentima ponuditi tretmane visokoselektivnom, profesionalnom kozmetikom. Ljepota u rukama profesionalaca – krilatica je koja najbolje opisuje djelatnost Frizerlanda. FRIZERLAND je poznat i po zvučnim imenima renomiranih brendova čije proizvode nudi: L’Oréal Professionnel, Kérastase, Matrix, Moroccanoil, Wahl (Moser, Ermila), Cocochoco, Creative Nail Design (CND), Depilève, Olaplex, Subrina Professional, Black Professional Line, Ardell, IBD, Proraso, Framar, Andis, Glamcor, Maletti, Termix i mnogi drugi.

WATCH LINE je pripremio novu ponudu satova kao I posebne popuste do 50%, dok ALPINA FASHION BIH sprema mnoštvo noviteta kako bi vaši stopala ostala suha u predstojećim kišnim danima. Ukoliko želite kvalitetno odjelo, košulju ili pak casual kombinaciju po povoljnoj cijeni ovaj put sa nevjerovatnim popustima do 60% vas čeka kompletna ponuda u CESARS Importanne Sarajevo! Najbogatiju ponudu namještaja I kučnog stilskog uređenja potražite u KARE Sarajevo!

Importanne centar Vam nakon svega želi reći da dva nova branda u našoj ponudi nisu sve što su ovaj put pripremili za Vas, stoga ih posjetite i provjerite zašto ove jeseni treba da budete dio njihove priče. Svakako ne zaboravite da posjetite prodavnice: UNIVERZALNO, UNI-EXPERT, ALP OUTDOOR SHOP, CM-COSMETIC MARKET, MUSCLE FREAK, APOTEKE SARAJEVO, KONZUM BIH, JUICE AND SMOOTIES, VICKO BIH, TOP SHOP, kao i mnogobrojne brandove za uređenje i ljepotu žene kao što su: KOZMETIČKI STUDIO SELAWY, SOLARIJ SUNLIGHT. Najbogatija ponuda Importanne ugostitelja kao što su: MILKAMAN HOUSE, MARCAFFE, NEWS BAR svakog dana čeka na Vas!

Objavio DnevniBuzz