Tema u fokusu

HEKIM asortiman dezinfekcionih sredstava i zaštitne opreme


HEKIM d.o.o.  je jedan od vodećih proizvođača i distributera medicinskih, higijenskih i kozmetičkih proizvoda na svjetskom tržištu.

Ugledne kompanije su njihovi partneri koji doprinose u rastu moderne kompanije koja pomaže u borbi protiv današnjeg problema zvanim COVID -19.

Naši proizvodi zadovoljavaju svjetske standarde

Poručili su da su ponosni na vrhunske brendove koji su postali sinonim za kvalitetu, a već su neizostavni u mnogim kompanijama.

“Oni su rezultat rada naših stručnjaka kojima je osnovna misija osigurati vrhunsku kvalitetu”, pojašnjavaju.

Firma trenutno djeluje na četiri kontinenta, a prisutan je u 27 zemalja širom svijeta.

“Naši proizvodi zadovoljavaju svjetske standarde kao npr: EN ISO 13795, EN ISO 13485:2016, EN 14971:2012, EN ISO 15223- 1:2016, EN 14126, EN 1149-5 / EN1073-2, AAMI PB70 i mnoge druge, pa smo prepoznatljivi u svijetu po samoj kvaliteti proizvoda. Svi naši partneri prisutni su širem svijeta, a njihovi proizvodi razvijeni su u saradnji sa naučno -istraživačkim institutima, te su ovlašteni nositelji certifikata CE, ISO, FDA kojima potvrđuju ispunjavanje najviših standarda i normi”, dodali su.

Njihov cilj je zadržati vodeće mjesto u pružanju kvaliteta i podići kvalitetu usluge na najveći mogući stepen.

“Formula za naš uspjeh je već postavljena, saradnja sa kvalitetnim partnerima te orijentiranost prema našim kupcima. Ova kompanija već godinama pruža svojim kupcima vrhunsku opremu i proizvode, te iz toga vučemo želju i strast da i dalje pružamo vrhunsku saradnju sa našim partnerima. Mi ćemo i dalje našim klijentima pružati najkvalitetnije proizvode za ugodniji, bolji i sigurniji život. Trudimo se da predvidimo potrebu naših klijenata u budućnosti i pokušavamo to ostvariti već danas”, zaključuju.

 

Poslovne novine