Novosti

Luksuzni hotel traži 300 radnika


Trenutno je na oglasu desetak radnih mjesta, no u Hiltonu ističu kako svi oglasi za posao još nisu objavljeni te se zainteresirani mogu registrirati na njihovoj stranici jobs.hilton.com kako bi na vrijeme dobili sve informacije o otvaranju novih pozicija.

Izvrsne komunikacijske vještine, sposobnost rada pod pristiskom, sposobnost samostalnog ili timskog rada, ali i – pozitivan stav. To se, jasno uz kvalificiranost i znanje, traži od pretendenata na neka od radnih mjesta u novom resortu Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa. Naime, paralelno s privođenjem kraju građevinskih radova i radova na uređenju novog luksuznog resorta, u toku je ekipiranje te odabir budućih zaposlenika koji će od proljeća imati priliku raditi pod kampom jednog od najpoznatijih, ako ne i najpoznatijeg svjetskog turističkog menadžment brenda, piše Novi list.

Potraga za kadrovima započela je znatno ranije, no kako se otvaranje bliži, tako je i intenzivirano kadroviranje. Da podsjetimo, iz Hiltona su na jesen objavili kako će se njihovu timu pridružiti i poznati mladi kvarnerski chef Deni Srdoč, koji je u Dragu di Lovrana, gdje je dosad radio, donio prvu Michelinovu zvjezdicu na Kvarneru. Srdoč će, naime, biti glavni kuhar Costabellinog ekskluzivnog restorana Nebo koji će se nalaziti na najvišem katu novog resorta i imati prekrasan pogled na čitav zaljev.

A svi koji žele konkurisatii za neko od radnih mjesta u riječkom Hiltonu, oglase mogu pronaći na jobs.hilton.com, podsjećaju u Hiltonu. Trenutno su ondje na oglasu radna mjesta za djelatnika u održavanju, spa terapeuta, supervizora za hranu i piće, kuhara, voditelja smjene u kuhinji, recepcionara u Spa&Health clubu, električara…

Otvorenje resorta predviđeno je na proljeće ove godine.

Novi resort u vlasništvu je češkog poduzetnika Jaroslava Tresnjaka koji je u novi objekt uložio oko 85 miliona eura. Riječ je o objektu koji će donijeti novu kvalitetu ne samo riječkom turizmu, već i veću prepoznatljivost čitave kvarnerske regije. Inače, smještaj u resortu već se može rezervirati, i to za termine od 1. juna, a ovisno o tome za kada će se točno definirati otvorenje, rezervacije će se pomicati na ranije datume. Cijene se kreću od 129 eura u posezoni te oko 390 eura u glavnoj sezoni.