Novosti

Ananas e-commerce platforma uskoro stiže na BiH tržište


Kompanija Delta Holding srbijanskog biznismena Miroslava Miškovića nedavno je najavila da je uveliko u razvoju e-commerce platforme, pod imenom Ananas, i da će ona biti aktivna već u prvoj polovini ove godine.

Rajko Mandić, generalni direktor platforme Ananas, rekao je da su pripreme za pokretanje online trgovine počele prije skoro godinu.

Platformu razvija kompanija HTEC. Cilj svih ovih aktivnosti je da kupcu Ananasa ponudimo iskustvo kakvo nude najveće svjetske online trgovine. Plan je da Ananas počne da radi već tokom ljeta ove godine“, objašnjava Mandić.

Ananas će prvo biti dostupan korisnicima u Srbiji, nakon čega će se vrlo brzo pojaviti i na tržištima BiH, Crne Gore i Makedonije. Za kraj su ostavili tržišta Hrvatske i Slovenije.

Korisnici će na Ananas platformi moći da pronađu sve što im je potrebno – od elektronike, preko odjeće i obuće, pa sve do alata i malih kućnih aparata. U ponudi će biti isključivo novi proizvodi, a prodavci su preduzeća, proizvođači i trgovci.

Za prodavce koji se odluče da koriste Ananas Fulfillment Servis (AFS), mi ćemo preuzeti skladištenje, pakovanje i dostavu robe do krajnjih kupaca“, naglasio je Mandić.

U veoma konkurentnom okruženju, kao što je oblast e-trgovine, glavni aduti Ananasa će biti precizna i brza dostava, razvijena korisnička podrška, kvalitet i veliki izbor ponuđene robe, kao i cjelokupno korisničko iskustvo, za koje u kompaniji žele da bude na nivou vodećih svjetskih online trgovaca.

(Biznisinfo.ba)