Novosti

NLB Banka Sarajevo prva banka u Bosni i Hercegovini koja ima WhatsApp kanal


NLB Banku Sarajevo od sada možeš cimnuti i na WhatsApp aplikaciji i pitati šta god te zanima vezano za ponude, usluge, poslovnice, radno vrijeme. Komuniciraj sa Bankom LIVE na chatbotu, kao sa prijateljem, i ona će vrlo rado odgovoriti na bilo koje pitanje.

Sve što Banka nudi i može pružiti, saznaj preko WhatsApp-a. Ne moraš lutati u potrazi za NLB poslovnicom, samo nam pošalji svoju lokaciju i saznaj koliko si udaljen od najbliže poslovnice ili bankomata. Ovim putem brzo i lako možeš saznati o proizvodima i uslugama Banke i aplicirati za proizvod ili uslugu koja te interesuje.

Ovo su samo neke od brojnih funkcionalnosti u okviru WhatsApp aplikacije kojom se NLB Banka Sarajevo dodatno približila svojim korisnicima i olakšala im komunikaciju s njom. WhatsApp komunikaciju s Bankom je moguće uspostaviti skeniranjem QR koda na komunikacijskim materijalima banke, u njenim poslovnicama, na društvenim mrežama Banke Facebook i Instagram ili drugim komunikacijskim kanalima, kao i putem linka wa.me, ili direktno dodavanjem broja +387 33 720-644.

Korištenje WhatsApp aplikacije, koja je najkorištenija chat aplikacija na svijetu, je za NLB Banku Sarajevo usavršila kompanija Infobip i prilagodila za potrebe njenih klijenata.