Novosti

Ovog vikenda pravo je vrijeme za investiciju!


Savršena prilika da se upoznate sa uzbudljivom atmosferom najpoželjnijeg kompleksa na Bjelašnici, kao i da po najboljim uslovima kupite apartman svojih snova, pruža se u subotu, 22. oktobra od 11 do 15 sati!

Objekti “Vučica i Vučko” fokusirani su na udobnost i zadovoljstvo svojih stanara, kao i na kreiranje sadržaja koji su im na dohvat ruke. Bez obzira da li tražite apartman ili investiciju koja će vam se vratiti u relativno kratkom roku, projekat može da odgovori na različite potrebe i životne stilove.

Sa pogledom na Babin do, i okruženje ispunjeno bujnim zelenilom i obiljem dnevne svjetlosti, “Vučica i Vučko” pravi su izbor za sve koji traže mirnu atmosferu, dok istovremeno u neposrednoj blizini imaju sve što im je potrebno za udoban život.

Osim što se nalaze u prirodnom i zdravom okruženju, apartmani u “Vučici i Vučku” izgrađeni su od najkvalitetnijih materijala i u skladu sa najvišim standardima savremenog dizajna, koji ovim apartmanima pružaju osjećaj istinske prefinjenosti. Stanari će imati priliku i da uživaju u svakodnevnim aktivnostima na otvorenom, budući da je u blizini i šetnica, idealna za šetnju, trčanje, vožnju bicikla ili za provođenje slobodnog vremena u opuštajućoj atmosferi i na svježem vazduhu.

Ponuda uskoro useljivih stanova je ograničena, a kupce očekuju specijalni uslovi zahvaljujući kojima dom iz snova, na najatraktivnijoj lokaciji na Olimpijskoj planini, nikada nije bio bliži!

Na Danu otvorenih vrata u subotu ćete imati priliku upoznati se i sa posebnom ponudom stambenih kredita NLB Banke Sarajevo, i informisati se o uslovima i posebnim pogodnostima za kupovinu apartmana u objektima “Vučica i Vučko”. Uz NLB stambene kredite, to projekat čini izuzetno konkurentnim u odnosu na druge lokacije, naročito imajući u vidu da stanovanje u kompleksu “Vukov vis, Vučica i Vučko”, osim vrhunskog kvaliteta stambenih jedinica, podrazumijeva i blizinu svih sadržaja neophodnih za savremeni život.

Prije nego što se odlučite za ulaganje, razmislite o prednostima koje će uticati na povećanje profita. Ako pametno planirate, znate da investicija u nekretninu mora imati nekoliko aduta – lokaciju, pogled, sadržaj u okolini, funkcionalnost. Međutim, isto toliko važan je i trenutak kada investirate.

Za više informacija pozovite +387 61 318 700.