Obradujte vaše klijente i partnere premium poklonima renomiranih brendova koje ćete pronaći u R&S-u

Obradujte vaše klijente i partnere premium poklonima renomiranih brendova koje ćete pronaći u R&S-u

Kraj godine i novogodišnji praznici prilika su da se zahvalimo našim klijentima i poslovnim partnerima, a jedan od najefikasnijih načina da pokažete da ste drugačiji i koliko vam je stalo su korporativni pokloni. Kompanija R&S ove godine pripremila je posebnu ponudu luksuznih korporativnih poklona Festina, Ungaro, Hugo Boss, Cacharel, Cerruti 1881 i Christian Lacroix. koji će zasigurno obradovati vaše poslovne partnere.

“Novogodišnji praznici nam uskoro stižu. Iako zbog mnogobrojnih obaveza često ne stignemo poklone pripremiti na vrijeme, ove godine možete pokazati da ste drugačiji te brzo i jednostavno, na jednom mjestu izabrati artikle renomiranih modnih brendova”, ističu iz kompanije R&S, te dodaju kako su upravo ovo proizvodi koje su klijenti prepoznali kao idealan poklon koji je bezvremenski, kvalitetan i unikatan.

Premium kolekcije poznatih modnih brendova uključuju širok izbor unikatnih korporativnih poklona, pribra za pisanje, marama, kravata, elegantnih notesa i drugih i stilskih modnih dodataka koje karakterišu prefinjeni detalji i luksuz.

“Naša misija je klijentima olakšati poslovanje i uvijek pružiti vrijednosti više. Tokom novogodišnjih praznika odlučili smo im pomoći da se izdvoje i kroz inovativan način i izborom promotivnih poklona koji su personalizirani pokažu poštovanje i zahvalnost svojim partnerima”, navode iz R&S-a.

Kompanija R&S na bh. tržište posluje već 25 godina i vodeći je uvoznik i distributer kancelarijskog materijala, promotivnih artikala i poslovnih poklona, kancelarijskog namještaja, kompjuterske opreme, zaštitne opreme i medicinskih sredstava i sredstava za čišćenje. Osim luksuznih korporativnih poklona, u ponudi kompanije možete pronaći i druge promotivne artikle idealne za predstojeće praznike.

Više informacija o kompaniji možete pronaći na web stranici www.ris.ba . Sve novitete i aktuelnu ponudu pratite na Facebook stranici R&S Sarajevo.

Najnoviji tekstovi

Pin It on Pinterest

Share This

Share!

Podjeli ovaj sadržaj sa prijateljima.