Investicije

Idealna investicijska prilika – Zemljište u neposrednoj blizini Vijećnice


Na prodaju je zemljište površine 802 m2 u neposrednoj blizini Vijećnice u Općini Stari Grad, Sarajevo. Parcela je dostupna putem ulice Megara, 350m udaljenosti od Vijećnice i 250m od Inat kuće.

Idejni plan predviđa objekat stambenog karaktera sa tri sprata (S+P+SP) površine 517,35 m2, za koji je izdata urbanistička saglasnost. Objekat će imati 5 garažnih mjesta, a na etažama su projektovane dvije stambene jedinice koje su dostupne preko dvokrakog unutrašnjeg stepeništa.

Kod oblikovanja objekta, korištene su čiste i jednostavne savremene linije sa elementima tradicionalne bosanske arhitekture, čime se postigla visoka funkcionalnost i kvalitetni prostorni sadržaji. Ova parcela predstavlja jedinstvenu priliku za investiranje u atraktivnoj lokaciji u srcu Sarajeva.

 

S obzirom na potražnju za stanovima u centru Sarajeva, ovo zemljište predstavlja izvrsnu investicijsku priliku za buduće vlasnike.

Zainteresovani ste za ovu jedinstvenu priliku? Imate dodatna pitanja ili biste željeli rezervisati termin za pregled zemljišta?  Više informacija možete dobiti kod Agencije Metriq na broj telefona 066805699.

Promo