Novosti

Croatia Airlines novim letovima spaja BiH sa Evropom i ostatkom svijeta


Hrvatski nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines, Obzor putovanja i Međunarodni aerodrom Sarajevo danas su u Sarajevu predstavili letove koji će u narednom periodu spajati Bosnu i Hercegovinu s Evropom i ostatkom svijeta.

“To je savršena prilika koja će svim građanima, ali i kompanijama osigurati još jednostavniji i brži dolazak do željene destinacije u Evropi i svijetu”, istaknula je tokom svoje prezentacije mr.sc. Snježana Krpan, direktorica Predstavništva Croatia Airlines-a u BiH.

Snježana Krpan, direktorica bh. predstavništva Croatia Airlines-a

U saradnji sa Star Alliance partnerima i s ostatkom svijeta biće uspostavljeni svakodnevni letovi u 6.30 sati ujutro te 16.10 sati poslijepodne, na izravnoj liniji Sarajevo – Zagreb, čime će Croatia Airlines povezati putnike sa cijelom Evropom.

Kako je istaknuto na predstavljanju u sljedećim danima putnicima koji za svog partnera odaberu Croatia Airlines na raspolaganju je i 30 posto popusta za sve letove Croatia Airlinesa.

Navedeno je moguće ostvariti primjenom promo koda SARAJEVO30, a kod kupovine karata putem web stranice  www.croatiaairlines.hr i aplikacije Croatia Airlinesa u periodu od 10. do 16. februara 2023. godine te na putovanja do 4. juna, no isključujući kratak period od 6. do 16. aprila 2023. godine.