Croatia Airlines novim letovima spaja BiH sa Evropom i ostatkom svijeta

Croatia Airlines novim letovima spaja BiH sa Evropom i ostatkom svijeta

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines, Obzor putovanja i Međunarodni aerodrom Sarajevo danas su u Sarajevu predstavili letove koji će u narednom periodu spajati Bosnu i Hercegovinu s Evropom i ostatkom svijeta.

“To je savršena prilika koja će svim građanima, ali i kompanijama osigurati još jednostavniji i brži dolazak do željene destinacije u Evropi i svijetu”, istaknula je tokom svoje prezentacije mr.sc. Snježana Krpan, direktorica Predstavništva Croatia Airlines-a u BiH.

Snježana Krpan, direktorica bh. predstavništva Croatia Airlines-a

U saradnji sa Star Alliance partnerima i s ostatkom svijeta biće uspostavljeni svakodnevni letovi u 6.30 sati ujutro te 16.10 sati poslijepodne, na izravnoj liniji Sarajevo – Zagreb, čime će Croatia Airlines povezati putnike sa cijelom Evropom.

Kako je istaknuto na predstavljanju u sljedećim danima putnicima koji za svog partnera odaberu Croatia Airlines na raspolaganju je i 30 posto popusta za sve letove Croatia Airlinesa.

Navedeno je moguće ostvariti primjenom promo koda SARAJEVO30, a kod kupovine karata putem web stranice  www.croatiaairlines.hr i aplikacije Croatia Airlinesa u periodu od 10. do 16. februara 2023. godine te na putovanja do 4. juna, no isključujući kratak period od 6. do 16. aprila 2023. godine.

 

Najnoviji tekstovi

Pin It on Pinterest

Share This

Share!

Podjeli ovaj sadržaj sa prijateljima.