Tema u fokusu

Raiffeisen nenamjenski krediti bez naknade za obradu


„Proljeće je doba godine kada nerijetko donosimo važne odluke, odlučujemo se za renoviranje svog doma, za odlazak na dugo željeno putovanje ili za neku drugu veću kupovinu. Sve navedeno iziskuje i finansijska sredstva, a naš cilj je da u svakom trenutku ponudimo najbolje moguće uslove te da budemo pouzdan finansijski partner našim klijentima. Stoga smo u Raiffeisen banci pripremili posebnu pogodnost uz nenamjenske kredite za postojeće i nove klijente banke – krediti bez naknade za obradu te fiksnu kamatnu stopu“, izjavio je Edin Hrnjica, član Uprave Raiffeisen banke.

Raiffeisen nenamjenski krediti dostupni su u iznosu do 50.000 KM, sa rokom otplate do 10 godina, te uz fiksnu kamatnu stopu. Klijentima koji podnesu svoj zahtjev za Raiffeisen nenamjenski kredit online putem web stranice ili u poslovnici Banke, neće biti obračunata naknada za obradu kredita.

Pogodnost vrijedi do 20.6.2023. godine. Detaljnije informacije o ponudi nenamjenskih kredita Raiffeisen banke dostupne su na: https://raiffeisenbank.ba/nenamjenski-kredit