Nekretnine

Dobrinja – novi horizonti komfornog stanovanja


Poznata građevinska firma Butmir d.o.o., koja je stekla ugled izgradnjom visokokvalitetnih stambenih i poslovnih objekata, s ponosom predstavlja svoj najnoviji projekt – stambeno-poslovnu zgradu “Dobrinja”.

Dobrinja, poznata kao jedno od najomiljenijih naselja za porodični život, pruža idealan balans između urbanog života i prirodnog okruženja. Novi objekat firme Butmir će upotpuniti ovaj harmonični ambijent, nudeći svojim stanovnicima moderno dizajnirane stambene prostore u skladu s najvišim standardima kvalitete.Zgrada je smještena u mirnom dijelu ovog popularnog naselja, u blizini glavnih saobraćajnica, ali dovoljno udaljena da pruži miran i komforan život svojim stanovnicima. Prilikom projektovanja, posebna pažnja je posvećena stvaranju atmosfere doma, gde će se stanari osjećati opušteno i bezbrižno.

Raznolikost ponude stanova, od garsonjera do prostranih penthausa, zadovoljit će sve ukuse. Svaki stan je projektovan s terasom ili prostranim balkonom, pružajući tako uživanje u otvorenom prostoru unutar vlastitog doma.

Firma Butmir je posebno vodila računa o energetskoj efikasnosti objekta, zadovoljavajući najstrože propise u ovom domenu. Pored toga, svaki stan i poslovni prostor će imati odvojeno mjerenje potrošnje, čime se dodatno smanjuju troškovi energenata.

Stambeno-poslovni objekat “Dobrinja” će obuhvatiti 140 stanova, površine od 35 do 110m², 10 poslovnih prostora različitih kvadratura, kao i 106 garažnih i 37 vanjskih parking mjesta.

Za sva pitanja ili dodatnu pomoć oko odabira stana ili poslovnog prostora, stručni tim firme Butmir stoji na raspolaganju svim zainteresovanim kupcima.

Za više informacija i virtualni obilazak stambeno-poslovnog objekta “Dobrinja”, posjetite web stranicu firme Butmir.