Novosti

Uvijek u fokusu: NLB Banka Sarajevo daruje 100 KM za ljubitelje filma


Ako uživaš u filmovima i zabavi sa društvom, imaš između 16 i 26 godina i želiš upravljati svim novcem modernim kanalima besplatno, ovo je idealna prilika za tebe, jer ove godine na Telemach Omladinskom Film Festivalu, NLB Banka nagrađuje pet prvih studenata sa po 100 KM na računu

NLB Banka Sarajevo i ove godine podržava OFF, projekte i entuzijazam mladih filmskih stvaralaca. U centru pažnje i ovogodišnjeg Festivala su uratci mladih i amaterskih filmskih autora koji se kroz ovaj događaj dalje afirmišu i umrežavaju.

Uz aktiviranje koda kojeg ćeš dobiti na projekcijiama dugometražnih filmova na ovogodišnjem OFF-u i otvaranje NLB Osnovnog paketa za mlade možeš dobiti 100 konvertibilnih na računu. Pogodnost važi samo za prvih pet studenata koji aktiviraju kod. Možeš računati i na pogodnost popusta od 30% na ulaznice koju ostvaruješ ako kupuješ karte za Festival NLB platnim karticama, na kupovnom mjestu ili online.

OFF je jedan od najznačajnijih festivala kratkog profesionalnog filma u jugoistočnoj Evropi koji niz godina radi na promociji i jačanju ove vrste kinematografije. Festival će se prikazati četiri lokacije i prikazaće preko 70 filmova iz cijele Evrope. NLB Banka Sarajevo već tradicionalno podržava ovaj događaj u nastojanju da podstakne mlade ljude da ostvate svoj kreativni potencijal.

Više informacija dostupno je na linku: Visa i Mastercard pogodnosti (nlb-fbih.ba)