Najava događaja

Koja je tajna najboljeg Weekenda u godini?


Koja je tajna najboljeg Weekenda u godini?

Weekend Media Festival već 15 godina predstavlja sinonim za najbolji vikend u godini, onaj produženi, rujanski, rovinjski. Prepune dvorane i mnogobrojni posjetitelji, od kojih su mnogi uz festival odrastali, sklapali poslove pa i brakove, tjeraju da se zapitamo koja je tajna uspjeha ovog vodećeg festivala u regiji koji okuplja medijske, marketinške i komunikacijske stručnjake. 

Od jednostavne ideje organiziranja eventa takve vrste do uspješne transformacije u vodećeg regionalnog event igrača – proces je to čiji je ishod najviše ovisio o sveukupnom angažmanu ambicioznih ljudi koji su imali jasnu viziju što žele postići. A osim toga, pet je dodatnih razloga koji su ga doveli tu gdje je sada:

Aktualne teme

Weekend svake godine obara s nogu, čemu svjedoči i činjenica da programski uvijek uspijeva biti u korak s vremenom, prepoznaje aktualne teme i stručnjake koje potom dovodi u Rovinj. Trendovi se po pravilu brzo mijenjaju, a nove generacije donose drugačiju perspektivu i uvijek traže nešto novo. Stoga je glavni zadatak programskog tima brzo reagirati na aktualnosti, pronaći domaće i inozemne stručnjake, ali i postaviti relevantne trendove i predvidjeti fokus stručne javnosti. Ambiciozan je to cilj koji Weekend uspješno savladava iz godine u godinu.

Zanimljivi predavači

Jedna od ključnih tajni uspjeha Weekend Media Festivala su zanimljivi i aktualni predavači iz raznih područja koji donose svježu i relevantnu perspektivu na teme koje su trenutno važne u medijskoj, komunikacijskoj i marketinškoj industriji. Ova kombinacija stručnosti, iskustva i svježine čini Weekend sveobuhvatnim festivalom koji iz godine u godinu ostaje relevantan, inspirativan i epicentar susreta svih koji žele biti u toku s najnovijim trendovima. Uostalom, tko se osim Weekenda može pohvaliti da je na svojim foteljama imao društvo šaroliko poput osoba kao što su Zlatko Dalić, Pete Radovich, Goran Bogdan, Korade Korlević, Ivica Kostelić, Darko Rundek, Bajaga. Manfred Spitzer, Pierluigi Collina i brojni drugi?

Svi stručnjaci na jednom mjestu

Okupljanje eminentnih stručnjaka na jednom mjestu pruža nevjerojatnu priliku za razmjenu ideja, iskustava i najboljih praksi. Svatko tko je bio na Weekendu vjerojatno je osjetio tu atmosferu okruglog stola u kojoj mogu se povezati s istomišljenicima i kolegama, razmijeniti ideje te stvoriti dugotrajne odnose koji mogu biti odskočna daska za njihovu karijeru. Međutim, ponekad čak nije ni sve u poslu. Šaroliko društvo stručnjaka koje čini dušu Weekenda stvara atmosferu koja je plodno tlo za ideje koje nas obogaćuju u životnom, a ne samo poslovnom smislu.

Neformalna druženja

Neformalna druženja pružaju šansu da se oslobodimo kravata, odijela i uredskih razgovora, a to svi ponekad priželjkujemo. Imati priliku direktno postaviti pitanje svom idolu, razmijeniti pogled s kreativnim genijem ili izmisliti nevjerojatno poslovno rješenje uz čašu hladnog pića u ruci je ono što može očekivati svatko tko dolazi na najluđi Weekend u godini. Svakako ne smijemo zaboraviti neumorna druženja koja donose uzbuđenja i prilike za upoznavanjem novih ljudi. Tako se ostvaraju kontakti i grade nevjerojatne veze koje su ulaznica u klub jedinstvenih kreativaca, a vjerojatno i do otvaranja vrata novih poslovnih mogućnosti.

Najbolja zabava

A prava, plesna zabava? Pa, organizatori Weekenda definitivno znaju kako se dobro provesti. Domaći i regionalni izvođači i nadaleko poznati Weekend partyji su pravi spektakl (kako ste vjerojatno i sami čuli ili posvjedočili). Tu nema stajanja – samo čisti, nezaustavljivi plesni vrtlog koji vas nosi cijelu noć. Budući da su svi otvorena uma, spremni za ples i nezaboravne trenutke, ne čudi da su neke od najboljih suradnji sklopljene upravo na Weekendu.

S obzirom na sve navedeno, ne propustite Weekend.16 koji će se održati od 21. do 24. rujna u Rovinju. Kotizacije možete kupiti online, a više informacija pronađite na www.weekend.hr.