Biznis

Značajan korak za Obscale: Dobijanje prestižnog ISO 22000 certifikata


U energičnom svijetu affiliate marketinga, Obscale iz Srebrenika kontinuirano dokazuje svoju agilnost i sposobnost da iskoristi ključne prilike za razvoj. Nedavno su ostvarili značajan uspjeh dobivši ISO 22000 certifikat, što predstavlja važan korak u njihovom poslovanju.

ISO 22000 je globalni standard koji postavlja zahtjeve za sistem upravljanja sigurnošću hrane, omogućavajući organizacijama da efikasno kontrolišu i upravljaju rizicima vezanim za sigurnost hrane. Ovaj certifikat je ključan za kompanije uključene u proizvodnju, obradu ili distribuciju hrane, jer potvrđuje njihovu predanost visokim standardima kvalitete i sigurnosti.

Za Obscale, sticanje ovog certifikata simbolizira njihovu posvećenost kvaliteti i sigurnosti u svim segmentima poslovanja. Ovaj uspjeh nije samo potvrda njihovog dosadašnjeg rada, već i motivacija za daljnje unapređenje i održavanje visokih standarda u pružanju usluga i proizvoda klijentima.

Zaposlenici u Obscale-u izrazili su ponos na ovaj uspjeh, ističući da je to tek početak njihovog puta ka kontinuiranom unapređenju i postizanju novih visokih poslovnih standarda.