Novosti

Woman.Comm Club održao novogodišnju zabavu u čast uspješne godine i važnih inicijativa


Woman.Comm Club, vodeći klub za umrežavanje i podršku žena u komunikacijskoj industriji, proslavio je sinoć još jednu godinu uspješnog postojanja i djelovanja. Članice i partneri kluba okupili su se na ekskluzivnom novogodišnjem događaju, obilježenom temom “Man and Woman in Black with a touch of orange.”

Ovogodišnja tema imala je duboko simbolično značenje, podsjećajući goste na važnost svijetle budućnosti bez nasilja nad ženama i djevojčicama. Gosti su bili pozvani da unaprijede svoje odjevne kombinacije dodavanjem narandžastih detalja, stavljajući naglasak na podršku ovim važnim inicijativama.

Direktorica kluba, Irena Miličević Vukoja, istakla je jasnu poruku kluba u narednoj godini: “Želimo nastaviti naglašavati i upozoravati na snagu komunikacije i donositi promjene vodeći se poznatom izrekom: Budite promjena koju želite vidjeti u svijetu.” Ona je dodala kako je ponosna na doprinos organizaciji World Vision koju je klub zajedno sa članicama proveo povodom praznika te podršci UN Women projektu u borbi protiv nasilja nad ženama i devojčicama.

Večee je bila ispunjena smijehom, dobrim vibracijama i jedinstvenom energijom koja karakteriše Woman.Comm Club. Klub je zahvalan svojim članicama, partnerima i svima koji su doprinijeli još jednoj godini uspješnog djelovanja, a želja im je da nastave zajednički put u narednim izazovima.