Novosti

Kompanija JYSK otvorila Business-to-Business kancelariju u BiH


Kompanija JYSK postala je bogatija za još jedan sektor, otvaranjem Business-to-Business (B2B) kancelarije u BiH. Glavni segmenti u fokusu novog sektora su turizam, HoReCa, javni kupci, poslovni prostori, kao i poslovanje sa nekretninama kojima će se omogućiti podrška i pomoć za sve specifične zahtjeve kupaca.

Prema riječima Lane Barković, B2B managerice za JYSK BiH, Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju, cilj B2B sektora je povećanje prodaje u prodavnicama, online i projektnoj prodaji, kroz veću prisutnost u prodavnicama, marketinškim aktivnostima, ali i saradnju sa strateškim partnerima.

„Kao kompanija smo prepoznali potrebu razvoja na području komercijalne prodaje, kako bismo odgovorili na tržišne zahtjeve za dobrim i brzim rješenjima. Cilj nam je da postanemo partneri i nudimo rješenja malim iznajmljivačima, hotelima, restoranima, ali i poslovnim prostorima, školskom i socijalnom smještaju. Kada kompanije biraju namještaj i asortiman za spavanje, primarni cilj je ispunjenje zahtjeva njihovih kupaca i korisnika, zbog čega je kvalitetno savjetovanje od presudnog značaja i upravo tu nastupamo mi kao stručnjaci. JYSK je u jedinstvenoj poziciji zbog svoje rasprostranjene mreže da omogući kupcima da vide, osjete i isprobaju naše proizvode, iz prve ruke. Čvrsto vjerujem da ćemo u tome uspjeti i na tržištu BiH, zbog pristupačnih cijena, dodatnih B2B popusta i velike potpore koju nudimo kupcima“, istaknula je Lana Barković.

Kompanija JYSK sa više od četrdeset godina iskustva u maloprodajnom sektoru i asortimanom od preko deset hiljada proizvoda koji se mogu upotrebljavati u mnogim organizacijama prepoznala je savršenu predispoziciju da postane omiljen partner svim klijentima koji imaju potrebu za opremanjem prostora. Business-to-Business (B2B) sektor će dugoročno doprinijeti poslovanju kompanije JYSK, uz veću vidljivost i fokus na prodaju poslovnim kupcima u prodavnicama.

Prva JYSK prodavnica otvorena je u Danskoj 1979. godine, a danas ova kompanija posluje u 48 država sa više od 3.300 prodavnica i webshopova. U BiH kompanija JYSK posluje sa 30 prodavnica uključujući webshop.

Više informacija pronađite na JYSK BiH b2b.